Gemlik'te Yasağı Çiğneyip Denize Girdiler, Polis Yakaladı
Gemlik'te Yasağı Çiğneyip Denize Girdiler, Polis Yakaladı

Gemlik’te Yasağı Çiğneyip Denize Girdiler, Polis Yakaladı

Gemlik’te Yasağı Çiğneyip Denize Girdiler, Polis Yakaladı

Gemlik’in Gençali Mahallesi Kumsaz Mevkiinde, yaşanan olayda, sokağa çıkma yasağını çiğneyip denize giren ve bunu sosyal medyada paylaşan dört kişi, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Hafta sonu için ilan edilen iki günlük sokağa çıkma yasağına rağmen, Bursa’dan Gemlik’in Kurşunlu mahallesine gelen Sabyi Y., Murat A., Erbil S., ve Samet Y. isimli dört arkadaş, Kumsal Sahilinde denize girdikleri videoyu sosyal medyada paylaştı. Coronavirüs hastalarında hakaretler de içeren videonun duyulmasının ardından Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları ile zanlıların isimlerine ulaşıldı. Zanlılar gözaltına alınarak Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

3 Bin 150’şer TL Para Cezası

Videoda yer alan ve videoyu çeken dört şahsa da, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yasağı çiğnedikleri için ayrı ayrı 3 bin 150 TL ceza yazıldı. Zanlıların sorgusunun ardından Gemlik Adliyesinde hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi.

(Son Güncelleme: 18 Nisan 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir