Baydar, "Başbuğumuzu rahmetle anıyoruz, bu can bu beden de oldukça emanetinin bekçisiyiz"
Baydar, "Başbuğumuzu rahmetle anıyoruz, bu can bu beden de oldukça emanetinin bekçisiyiz"

Baydar, “Başbuğumuzu rahmetle anıyoruz, bu can bu beden de oldukça emanetinin bekçisiyiz”

Baydar, “Başbuğumuzu rahmetle anıyoruz, bu can bu beden de oldukça emanetinin bekçisiyiz”

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar yaptığı yazılı açıklama ile Başbuğumuzu rahmetle anıyoruz, bu can bu beden de oldukça emanetinin bekçisiyiz dedi.

Baydar açıklamasında, “Herşeyden Önce Kovit-19 Hastalığı Nedeni İle Vefat eden Hastalarımıza Allahtan Rahmet Tedavi Görenlere İse Acil Şifalar Diliyorum Ayrıca,Gecesini Gündüzüne Katarak Çalışıp Mücadele Eden Sağlık Çalışanlarımıza , Bu kutsal Görevlerinde Muhaffakiyetler diliyor yanlarında olduğumuzu bilmelerini İstiyorum.

Ebediyete intikalinin 23.yılında Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in fikirleri canlılığını korumakta, Türk gençliğine yol haritası olmaktadır. “Evlatlarım” ve “Bozkurtlarım” hitabına nail olmuş Ülkücü Gençlik; Başbuğumuzun çizdiği sınırlar dâhilinde ülkesi ve ülküsüne hizmet etmeye canı gönülden ve büyük bir sorumluluk bilinciyle devam etmektedir. Ülkü Ocaklılar Başbuğumuzun, şehitlerimizin ve dava büyüklerimizin canları ve kanları vererek büyük çileler çekip kendilerine emanet edilen bu kutlu davanın vebalinin farkındadır.

Ülkücü Türk Gençliğine tarihsel sorumluluklar yükleyen, her bir gencimizin yüksek vasıflı Türk olması gerektiğini ifade eden, eserleriyle ve fikirleriyle gençliğimizin yolunu aydınlatan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti dairesinde Türk-İslam ülküsünün membasından beslenen bir gençlik tasavvur etmektedir. Ülkü Ocakları dört bir yanında işte bu tasavvurdan yola çıkarak Türk gençliğini ilim iman ahlak ve ülkü esasında yetiştirerek teşkilat çizgisinden kopmadan mücadele edip Başbuğumuzun ve şehitlerimizin emanetine layıkıyla sahip çıkmaktadır.

Vazife bilinci ile milli şuura sahip, samimi, dürüst çalışkan ve yüksek ahlaklı Ülkü Ocaklı Türk Gençleri gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışmalarına devam etmektedir. Gençliğimiz yarınlara eğitimde, sanatta, sporda, teknolojide ve sosyal sorumluluk alanında tam donanımlı olarak hazırlanmaktadır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emaneti olan Ülkü Ocakları Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde güçlü bir şekilde dimdik ayakta ve emin ellerdedir.

Kızıl emperyalizmin, kültürel asimilasyonun ve işgal planlarının had safhada olduğu karanlık bir süreçte elini değil gövdesini taşın altına koyan, her türlü çileyi çeken siyaset üstü bir duruş ile ülke ve millet menfaatini her şeyin üstünde tutan Başbuğumuzun bu anlayışı günümüzde de yine benzer tarihsel süreç içerisinden geçen kutsal vatanımızda Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey tarafından aynı inanç ve kararlılıkla devam ettirilmektedir. Beslenilen kaynak aynıdır, dayandığımız değerler farklılaşmamıştır. Söz konusu

vatansa gerisi teferruattır anlayışı ile duruşumuz net istikametimiz bellidir.

Başbuğumuzun Emaneti emin Ellerde İstikâmetinde ise zerre sapma yoktur.

Sözlerimi bitirirken, şunları belirtmek istiyorum, üstün bir adanmışlıkla görev yapan doktorlarımıza, hemşirelerimize ve bütün sağlık personelimize güvenimiz ve desteğimiz tamdır.

Allah bizleri her türlü hastalıktan, beladan, kazadan ve dermansız dertten korusun diyorum.

Unutmayalım ki, henüz aşısı ve kesin tedavisi bulunmayan KOVİD-19 hastalığından korunmanın en gerçekçi yolu bulaşmasına mani olmaktır.

İnsan ve toplum sağlığı için yapılacak fedakârlıklar geleceğimizi de kesinlikle güvenceye alacaktır” şeklinde.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir