Bulutoğlu'ndan adrese hizmet
Bulutoğlu'ndan adrese hizmet

Bulutoğlu’ndan adrese hizmet

Bulutoğlu’ndan adrese hizmet

Gemlik’in yanı sıra Yalova ve Orhangazi’de Samsung ve İşbir markalarının bayiliğini yapan Bulutoğlu firması Korona Virüs önlemleri kapsamında müşterilerine daha iyi hizmet vermek için hizmet ağına evde satışı da ekledi.

Firma sahibi Berkay Bulut, “ilçemizin yanı sıra Yalova ve Orhangazi’de de verdiğimiz hizmet ve satış sonrası desteklerimizle halkımızın teveccühünü kazanan firmamız, dünyanın içinde bulunduğu ve ülkemizinde etkisi altına girdiği Korona Virüs ile mücadelede de bir adım öne geçti. Özellikle online iletişim kanallarından mağazalarımıza ve müşteri temsilcisi arkadaşlarımıza ulaşan müşterilerimize verdikleri ev yada işyeri adresine giderek gerekli bilgilendirme ve satış sözleşmesi yapılıyor. Bunun ardından da satılan ürünün teslimi ve yetkili servislerce kurulumu yapılarak müşteri memnuniyetinde sağladığımız başarı grafiğini en üst seviyede tutuyoruz” şeklinde konuştu.

Berkay Bulut, “Değerli halkımızdan ve müşterilerimizden tek isteğimiz mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayalım evde kalalım bizler sizler için elimizden gelen tüm gayreti sarfediyoruz. Bu günlerin bir an önce sona ermesini diliyoruz” dedi.

Bulut, “esnek çalışma sistemi kapsamında mağazaların sadece 12.00-17.00 saatleri arasında açarak müşterilermizin yanı sıra  personelimize ve çalışma arkadaşlarımız içinde tedbir alıyoruz” diyerek, tüm bu çalışmalarımız ile Bulutoğlu olarak sektörde öncü olmaya devam ediyoruz” görüşlerine yer verdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir