Yıldız; Miraç Kandilimiz Mübarek olsun
Yıldız; Miraç Kandilimiz Mübarek olsun

Yıldız; Miraç Kandilimiz Mübarek olsun

Yıldız; Miraç Kandilimiz Mübarek olsun

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ‘Miraç Kandili’ münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Yıldız, yaptığı açıklamada şunları söyledi.
‘Beş vakit namazın farz kılındığı bu mübarek gecede sadece namazın değil namazın yanında abdestin dolayısıyla temizliğin farz olduğunun bilincinde olmamız gerektiğini bilhassa bu günlerde daha iyi anlamalıyız. İslam, temizliği esas alır ve bu da bir müslümanın daha sağlıklı ve sıhhatli yaşamasını sağlar. Malum virüs sebebiyle gerek kişisel gerek ev ve çevre temizliğine azami önem vermeliyiz. Yüce Allah’ın izni ile devletimizde gerekli önlemleri aldığı takdirde bu salgını bir an önce bertaraf ederiz diye umuyorum. Bu vesile ile; İslam âleminin ve milletimizin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan, bu mübarek gecenin vesilesi ile bütün insanlığa sağlık ve sıhhat getirmesini niyaz ediyorum.’ Diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 21 Mart 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir