Yıldız; Çanakkale Milli Görüş’ün Ruhudur
Yıldız; Çanakkale Milli Görüş’ün Ruhudur

Yıldız; Çanakkale Milli Görüş’ün Ruhudur

Yıldız; Çanakkale Milli Görüş’ün Ruhudur

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ile ilgili olarak düzenlediği basın açıklamasında şu sözleri söyledi.

“Bugün; Türk’ü, Kürt’ü, Arap’ı, Çerkez’i, Laz’ı… 400 bin vatan evladının, küffara karşı kol kola verip şehadet şerbetini içtiği Çanakkale Destanı’nın 105. yıl dönümü. İman ve inancın, topa, tanka,  tüfeğe galip geldiğinin göstergesi olan bir savaşın tarihe altın harflerle nakşedilmiş destanıdır Çanakkale. Yeni nesillere gurur kaynağı olmanın yanında gerekli derslerin alınması da gereken bir destandır Çanakkale. Söz konusunun vatan olduğunda birlik ve beraberlik örneği sergileyen aziz ceddimizi saygı ve hürmetle anmanın yanı sıra onların sergilemiş olduğu birlik ve beraberliği vatan sevgilerini iyi anlamalı ve bu çerçevede dost ve kardeşçe yaşamayı başarmalıyız. Merhum şair Akif’in de dediği gibi ‘Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.’ şeklinde konuşan Yıldız;

“Bu vesileyle, bugün 105. Yılını kutladığımız Çanakkale Zaferi’nin mimarı olan şehitlerimize, gazi unvanı ile ahirete göçmüş gazilerimize yüce Allah’tan rahmet dilerim.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir