Belediyespor'dan Dayanışma Kahvaltısı
Belediyespor'dan Dayanışma Kahvaltısı

Belediyespor’dan Dayanışma Kahvaltısı

Belediyespor’dan Dayanışma Kahvaltısı

 

Gemlik Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü, sporcuları ve aileleri ile bir araya gelerek dayanışma kahvaltısı düzenledi. Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi Salonunda yapılan kahvaltıya  Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Demir, Zeynep Akış Serintürk, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Yönetimi, kulüp antrenörleri, STK ve dernek temsilcileri ile sporcu aileleri katıldı.

Kahvaltı programında ilk sözü Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu aldı. Kulüp ile alakalı da bilgi veren Uslu şu ifadeleri kullandı; “2009 yılında kurulan Gemlik Belediyesi Gençlik spor kulübü kurulduğu günden bugüne aslında Türkiye de birçok spor kulüplerinin yapamamış olduğu başarıyı sağlamıştır. Türkiye’de ilk 10’un içerisinde olan kulübümüz 10 branş da Türkiye’nin profesyonel ligleri dahil birçok kulüplerimizin alt yapısını oyuncu vermiş. Biz 15 gün önce Bursa sporumuza bir kaleci verdik. Dolayısıyla kulübümüz aslında sporcu fabrikası. Futbol’dan tutun judo branşı ve yüzme branşına kadar 10 branşta hizmet veren spor kulübüyüz. Biz geldiğimizden bugüne yaklaşık 2 ay oldu.  130 yakın  madalya 4 kupa almış bulunmaktayız.  Ailelerimize çocuklarına verdiği ayrıca Gemlik Belediye Başkanımıza ve geçmiş dönem başkanlık yapmış arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Demir ise; “Bizler Gemlik Belediyesi olarak, sporu bir aile gibi düşünüyoruz. Yeni bir yönetimle başkanımızın da direktifiyle Gemlik Belediyesi sporunun başarılı olması için maddi manevi desteklerimiz olacak ancak, başarı birlikten gelir, birlikten güç doğar. Büyük Önder Atatürk’ün de dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir