Vefa BAL'a göz kırptı 5-0
Vefa BAL'a göz kırptı 5-0

Vefa BAL’a göz kırptı 5-0

Vefa BAL’a göz kırptı 5-0

Bursa Süper Amatör Kümede play off mücadelesi veren Gemlik ekibi Vefaspor, Keles Gençlikspor ile Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda karşılaştı.

Mücadeleden, Sezer (2),  Mustafa,  Recep, ve 89 Metin’in golleriyle 5-0 üstünlükle ayrılan Gemlik ekibi, çekiştiği Görüklespor’un puan kaybetmesi sonrasında, play off adına önemli avantaj yakaladı.

Müsabaka boyunca üstün bir oyun sergileyen Vefaspor, önümüzdeki haftalarda oynayacağı maçlarda takılmazsa, Play off hakkını kazanmış olacak. Süper Amatör Kümede her gruptan ilk iki takımın kalacağı Play off sonrasında, aralarında oynayacakları maçların ardından BAL Ligine çıkmak için mücadele edilecek. Her yıl bir takımın Bursa’dan BAL ligine çıktığı, bir takımın da Bal Ligindeki son sırada bulunan Bursa temsilcisi ile final maçı oynadığı Play Off’larda, bu yıl Yıldırım Belediyespor’un profesyonel lige çıkması durumunda doğrudan 2 takım lige dahil olacak. Bu anlamda da önemli avantaja sahip olan Gemlik ekibini, zorlu bir süreç daha bekliyor. Vefaspor, M. Kemal Paşa Spor ile birlikte, Bal Ligi adına favori takım olarak görülüyor.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir