Alt yapılarda Budo Gemlik’te Değişim Sürüyor.
Alt yapılarda Budo Gemlik’te Değişim Sürüyor.

Alt yapılarda Budo Gemlik’te Değişim Sürüyor.

Alt yapılarda Budo Gemlik’te Değişim Sürüyor

Budo Gemlik Basketbol 2019-2020 sezonunda Bursa yerel ligler ‘de  gösterdiği enerji ile U11-U12-U14-U16 ve U18 kategorilerinde puan sıralamasında üst sıralarda yer alıyor. Alt yapılar ‘da U18,U16 ve U14 takımı ile playoff oynama hakkı kazandı.

Türkiye Basketbol 1 liginde mücadele eden Budo Gemlik Basketbol alt yapılar ’da ki hedefini büyütüyor. Öncelikli olarak erkeklerde U10 ,U11,U12,U14,U16 ve U18 kategorilerinde mücadele 6 takımı önümüzdeki sene 12 takıma çıkararak her kategoride 2’şer takım ile mücadele edecek.. Bayanlarda bu sene sadece U11 takımı ile mücadele eden Budo Gemlik basketbol 2020-2021 sezonunda U10,U11,U12,U14 ‘de mücadele edecek alt yapı planlamasını tamamladı.

Budo Gemlik Basketbol Alt yapı sorumlusu Nurullah Tarğıt önceliğimiz Gemlik’te daha önce olmadığı kadar çocuğumuzu spor salonuna çekmek için kulüp yönetimi ile çalışmalarımız sürekli devam ediyor.. Sadece A Takım’dan ibaret olmayan Kulübümüz 2019-2020 sezonunda toplamda A takım dahil 9 takım ile ligler ’de mücadele edecek.. U11 Bayanlar ve U10 Erkekler ligi henüz başlamadı.

Alt yapılar ‘da daha kurumsal ve daha planlı bir şekilde çalışmaları yapabilmek adına  A-B-C deneyimli antrenör sayısına eklenen 2 D kategori antrenör ile toplam ’da 5 antrenör sayımızı önümüzdeki sene 8 deneyimli antrenör sayısına çıkartarak alt yapılar ‘da ses getireceğiz.

(Son Güncelleme: 13 Ocak 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir