Gemlik Atatürk İlkokulu'nun Uluslararası Judocu Şampiyonu
Gemlik Atatürk İlkokulu'nun Uluslararası Judocu Şampiyonu

Gemlik Atatürk İlkokulu’nun Uluslararası Judocu Şampiyonu

Gemlik Atatürk İlkokulu’nun Uluslararası Judocu Şampiyonu

Zonguldak’ta düzenlenen 4. Uluslararası Madenciler Kupası Judo Turnuvasında Atatürk İlkokulu 3/A Sınıfı öğrencisi Muhammet Barkan YILDIZ Uluslararası Turnuvada 2. oldu.

3 Ülke, 23 İl ve 580 Judocunun katıldığı 4. Uluslararası  Madenciler Kupası Judo Turnuvası 30 Kasım-01 Aralık 2019 tarihlerinde Zonguldak’ta yapıldı.

Antrenörlüğünü Gemlik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo Antrenörü İsmail YILDIZ’ın yaptığı, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judocusu, Atatürk İlkokulu 3/A Sınıfı Öğrencisi Muhammet Barkan YILDIZ finale kadar tüm rakiplerini yendi. Finalde Azerbaycanlı rakibi ile karşılaşan Muhammed Barkan, normal süresi berabere biten müsabakanın ardından Altın Puan bölümünde rakibine wazari puanı ile yenilerek Süper Minikler 26 kg’da ikinci oldu. Antrenörü ve babası olan Judo Antrenörü İsmail YILDIZ; “Barkan ve takım arkadaşlarının Türkiye Judo Federasyonu’nun 2020 yılında ilk kez düzenleyeceği ve 25/28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak olan Judo Süper Minikler Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyoruz.”dedi.

Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Ali DELİAK Muhammet Barkan YILDIZ’ı başarısından dolayı kutlayarak öğrenciye çeşitli hediyeler verdi. Başarısında emeği geçen babası ve antrenörü olan İsmail YILDIZ’ı da tebrik eden Ali DELİAK; “Böylesi başarıların kazanılmasında en büyük rol anne ve babalara düşmektedir. Anne ve babanın istikrarı aynı zamanda da antrenörlerinin desteği ile öğrencilerimiz daha büyük başarılara imza atacaktır.”dedi.

 

(Son Güncelleme: 18 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir