Işık, Fatih Metin ile yatırımları değerlendirdi
Işık, Fatih Metin ile yatırımları değerlendirdi

Işık, Fatih Metin ile yatırımları değerlendirdi

Işık, Fatih Metin ile yatırımları değerlendirdi

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e konuk oldu. Bölgede yapılan yatırımları değerlendiren Fatih Metin ve Zafer Işık, gelecek döneme ait program konusunda da istişare yaptılar. Işık, bugüne kadar yapılan çalışmaların da özetini sundu.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Son dönemde bölgemizde tarıma yönelik önemli çalışmalar ve teşvikler sağlandı. Bu anlamda, Tarım Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. Bizler de, vatandaşlarımızın taleplerini devlet büyüklerimize taşımakla görevliyiz.

Son dönemde yapılan çalışmalar, vatandaşlarımızın memnuniyetini sağladı. Zeytine ürün bazında destekten, bölge şefliklerinin bölge müdürlüğü olması gibi pek çok konu, bölgemize katma değer sağladı. Bizler sahada mahsul dönemlerini inceliyor, notlarımızı alıyoruz. Farklı çalışmalarla da bakanlığımızın kapısını çalacağız” dedi.

 

(Son Güncelleme: 12 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir