GEMLİK TAKIMLARINDAN KAZANAN OLMADI
GEMLİK TAKIMLARINDAN KAZANAN OLMADI

GEMLİK TAKIMLARINDAN KAZANAN OLMADI

GEMLİK TAKIMLARINDAN KAZANAN OLMADI

Bursa Süper Amatör Küme ve Birinci Amatör Kümede mücadele eden Gemlik takımların, 5 müsabakada sadece bir beraberlik alabildi. Gemlikspor’un da mağlup olduğu haftada, A takım bazında Gemlik galibiyet alamadı.

VEFA İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Süper Amatör Küme A grubunda mücadele eden Gemlik ekibi Vefaspor, 8’inci maçında ilk mağlubiyetini aldı. Umurbey Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanan müsabakada, Bağlarbaşı Spor’a 2-1 yenilen Gemlik ekibi, 17 puanla 4’üncü sıraya geriledi. Liderin 3 puan gerisinde olan Vefaspor, şanssız mağlubiyete rağmen hala play off’un en ciddi adaylarından görünüyor.

ÇOTANAKSPOR FIRSATINI HARCADI

Bursa 1. Amatör Kümede mücadele eden Çotanakspor, Süper Amatör Kümeye çıkma yolunda rakibi olan Panayırspor ile karşılaştı. İkinciliği doğrudan etkileyecek mücadele rakibine 5-0 gibi bir skorla yenilen Gemlik ekibi, üçüncü sıraya geriledi.

UMURSPOR 1 PUANA RAZI OLDU, KÖRFEZ YENİLDİ

Birinci Amatör Kümede Gemlik’i temsil eden Gemlik Körfezspor, deplasmanda Mimar Sinan Gençlik Spor ile karşılaştı. Müsabaka 3-1 Mimar Sinan’ın üstünlüğü ile tamamlandı. Umurspor ise sahasında Barbaros Spor ile karşılaştı. Maç 0-0 sona erdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir