MNB KARAVAN SHOWROOM BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
MNB KARAVAN SHOWROOM BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

MNB KARAVAN SHOWROOM BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

MNB KARAVAN SHOWROOM BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Karavan sektörüne yeni bir renk getiren MNB Karavan Showroom, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 3 ay önce muhteşem bir açılışla faaliyete geçmişti

Akçelik Whıte Pigeon ve Umarsan Rena 5 marka iki ayrı firmanın karavanlarını satan MNB Karavan Showroom, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Yalova ve Bilecik bayiliğini yapıyor. MNB Karavan Showroom’da 2. el karavan satışı da gerçekleşirken, MNB Karavan Showroom açılışından bu yana ziyaretçi akınına uğruyor.

Çevre il ve ilçelerden de büyük ilgi gören MNB Karavan Showroom, karavan sahibi olmak isteyen karavan sevdalılarının tüm beklentilerini karşılıyor.

Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği Başkan Yardımcısı Murat Emir ile derneğin basın sözcülüğünü yapan Nihat Bıçak ortaklığında kurulan MNB Karavan Showroom’da, Çekme karavan dışında Motokaravan da satılıyor. Showroom da ayrıca, Motokaravan yaptırmak isteyenler için seçenekler de sunuluyor.

MURAT EMİR: BÖLGE İÇİN ÇOK FARKLI HAVA GETİRDİ

MNB Karavan Showroom ortaklarından Murat Emir, MNB Karavan Showroom’a yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Murat Emir, ‘MNB Karavan Showroom, açıldığından bu yana bölge için çok farklı bir hava getirdi. Karavan meraklıları aradıkları her şeyi burada bulabiliyorlar. Karavan sevdalılarını Çekme karavan ve Motokaravan sahibi yapıyoruz. Marmara Bölge bayii olduğumuz için çevre il ve ilçelerden ziyaretçilerimiz var. Ancak Orhangazi, Gemlik ve İznik’ten de yoğun ilgi görüyoruz. Bir yandan karavan satarken, bir yandan da danışmanlık yapıyoruz. MNB Karavan Showroom olarak, Yenişehir’de faaliyet gösteriyoruz. Karavan severleri Showroom’umuza bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

MNB Karavan Showroom, İMKAR, Tekmobil araç ve akıllı ev sistemleri, TURASİS Mobil Uydu Sistemleri, MNB Solar Enerji Sistemlerinin yetkili satış bayiliğini yapıyor. MNB Karavan Showroom’da Vebasto satışı da bulunuyor.

MNB Karavan Showroom hakkında bilgi almak isteyenlerin, 0. 532. 166 43 16 numaralı telefondan Murat Emir’i arayabilecekleri kaydedildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir