Budo Gemlik Basketbol 2 sayı farkla galip
Budo Gemlik Basketbol 2 sayı farkla galip

Budo Gemlik Basketbol 2 sayı farkla galip

Budo Gemlik Basketbol 2 sayı farkla galip

Gemlik Atatürk Spor Salonunda Muhteşem oyun ve mücadele sonucunda Budo Gemlik Basketbol; kendi evinde misafir ettiği Bandırma Kırmızı’yı 2 sayı farkla mağlup ederek, galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Basketbol1 liginde mücadele eden Budo Gemlik Basketbol 10. Hafta Karşılaşmasında evinde ağırladığı Bandırma Kırmızı 2 sayı ile yenerek  4. Galibiyetini aldı.

Müsabakanın devre arasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş  ve Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut arasında imzalanan sözleşme ile resmen Gemlik  Budo Gemlik Basketbol olarak devam edecek. Bursa katıldığı imza töreninde Gemlik için hayırlı olsun temennisinde bulundular.Gemlik Bedensel ve Zihinsel Engelliler okulunun sergilediği gösteri karşılaşmayı izleyenler taraftarlardan büyük alkış aldı.

Müsabakanın ilk periyotunda Budo Gemlik etkili oyunu ile periyotu 29-16 önde tamamladı. 2çeyrek ‘te Bandırma Kırmızı savunmadaki etkili oyunu ile Budo Gemlik önünde devre arasına 46-51 önde girmeyi başardı.

3.çeyreğin 6 dakikasına 14-4 seri ile giren Budo Gemlik Basketbol periyotu31-18 önde tamamladı. Son Çeyreğe 8 sayı fark ile mağlup giren Bandırma Kırmızı son 25 saniyede 93:95 öne geçmesine rağmen Budo Gemlik Basketbol Diante Watkins ve Gökhan Akkoyun’lunun elinden bulduğu sayılar ile müsabakayı 97:95 kazanmasını bildi.

Budo Gemlik Basketbol’da Diante Watkins  32 sayı 8 Asist 3 ribaunt 5 top çalma ile maçın yıldızı oldu. Gary Johnson 19 sayı 9 ribaunt 1 asist , Gökhan Akkoyun 15 sayı 6 ribaunt 1 asist ve Faikcan Kaşıkçı 16 sayı 7 asist 5 riabunt ile oynadı.

Bandırma Kırmızıda Eray Akyüz  25sayı 11 ribaunt ve 12 asist ile  Trıble –Double yaptı.

Karşılaşma sonu açıklama yapan Budo Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut Bugün tribünleri dolduran yaklaşık 1350 kişi  BBŞB Başkanımız Sayın Alinur AKTAŞ’ın  İlçemiz adına verdiği desteğe şahit oldular. Sayın Milletvekili Zafer Işık ve Sayın Burulaş Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çaparında bulunduğu bu güzel güne yakışır bir galibiyet alarak galibiyet serisini 4 çıkarttık.

Sayın Alinur Aktaş Başkanımız Türkiye 1 liginde temsil etme çapalarımızı görmezden gelmeyerek ilçemiz adına büyük bir adım attı. Buradan Sayın Alinur AKTAŞ’ın , Sayın Milletvekili Zafer Işık ,Sayın Burulaş Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar bu organizasyonda emeği olan herkese çok teşekkür ederim.

 

(Son Güncelleme: 8 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir