Gemlik Zeytin Kooperatifi Üçüncü Dilim Ürün Ödemelerini Bu Perşembe Yapıyor…
Gemlik Zeytin Kooperatifi Üçüncü Dilim Ürün Ödemelerini Bu Perşembe Yapıyor…

Gemlik Zeytin Kooperatifi Üçüncü Dilim Ürün Ödemelerini Bu Perşembe Yapıyor…

Gemlik Zeytin Kooperatifi Üçüncü Dilim Ürün Ödemelerini Bu Perşembe Yapıyor…

S.S.72 Sayılı Gemlik Zeytin Tarım Satış kooperatifi üçüncü dilim ödemelerini 5 Aralık 2019 Perşembe günü yapıyor. 2019/2020 Ürün alım kampanyasını 28 Ekim’de açan Gemlik Zeytin Kooperatifi ikinci dilim ödemelerini 21 Kasım 2019 Perşembe günü üreticilerinin Ziraat Bankası hesaplarına yatırmıştı. Ödeme takvimine göre 16 Kasım – 29 Kasım tarihleri arası alınan ürün bedellerinin  % 50’sini de yine üretici ortaklarının Ziraat Bankası hesaplarına aktarıyor.

Konuya ilişkin Gemlik Zeytin Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demir şöyle konuştu;

Kampanyanın seyri ile ilgili olarak da bu ürün alım dönemi iklimsel şartlardan dolayı zeytinde olgunlaşma yani kararmanın geç olduğu, kararmış zeytinlerin toplanarak kooperatife teslim edildiği  Bu güne kadar 2.725.000 Kg. zeytin karşılığında 18.550.000,00 TL. değerinde ürün alındığını söyledi.

05 Aralık 2019 Perşembe günü yapılacak  ödemede yaklaşık 1.855 kişiye 4.165.000,00 TL. ödeme yapılacağını hatırlatan Başkan, dileğimiz tüm ortaklarımızın kooperatifine sahip çıkarak zeytin teslim etmesi ve bölgemize daha fazla fon girişinin sağlanmasıdır dedi.

Başkan Demir ödeme planına göre bir sonraki ödemenin de 19 Aralık 2019 Perşembe günü yapılacağını hatırlattı. Beklenen teslimatların gerçekleşeceğine inancının tam olduğunu ve üreticilerin mutlaka kooperatiflerine sahip çıkacağını düşündüğünü dile getiren Demir, Zor yıllardan geçildiğini üreticimizin hep yanında olmak zorunda olduklarını söyledi.

Gelecek nesillere aktaracağımız en güzel miraslardan biri olan Gemlik Zeytin Kooperatifinin, ortaklarına daha çok zirai ilaç ve daha çok gübre dağıtabilmesi için ortakların kooperatifine teslim ettiği ürün miktarları ile doğru orantılı olarak arttığını kaydeden Başkan, Bu konuda da ortaklarımızın sıkıntıya düşmemeleri için azami özen göstermelerini hatırlattı.

Sözlerini tüm ortaklarımıza bol ve bereketli bir sezon diliyorum. Allah daha çok ürün ve daha çok kazanç versin diye noktaladı.

 

 

(Son Güncelleme: 4 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir