Ak Parti Engelliler Gününde Sahalardaydı
Ak Parti Engelliler Gününde Sahalardaydı

Ak Parti Engelliler Gününde Sahalardaydı

Ak Parti Engelliler Gününde Sahalardaydı

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, engelliler gününü ziyaretlerle geçirdi.Engelli eğitim kurumları ve bireyleri ziyaret eden Ak Partililer, engeliler konusunda farkındalık  oluşturmak gerekliliğini de vurguladılar.

Ak parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit; ”Hayatlarındaki çok büyük zorluklara rağmen; spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına varıncaya kadar her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadeleyi takdir ediyor ve 3 Aralık dünya engelliler günü’nün hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle farkındalık faaliyetinde bulunan AK Parti Gemlik Gençlik Kolları, Başkanvekili Musa Sağır ve yönetim kurulu üyesi %64 Engelli olan Tuncay Ayten eşliğinde tüm Gemliklileri engelli vatandaşlarımıza karşı daha duyarlı olmaya çağırdı.

Yol ve kenarlarında hatalı park edip engellilerin geçişini kısıtlayan araçlara uyarı kağıdı bırakıldı. Sahilde çay bahçeleri mevkiinde geçen bir diyalogu AK Parti Gemlik Gençlik Kolları Başkanvekili Musa Sağır şöyle aktardı:” Engelli Tuncay kardeşimizle araçlara uyarı kağıdımızı dağıtırken bir aracın engelli rampasına park ettiğini gördük araç sahibi yanımıza gelip Tuncay kardeşimiz nezdinde tüm engelli kardeşlerimizden özür dileyip ‘umarım bu günü kutlayan kardeşlerimizin sayısı her geçen sene bir önceki yıldan daha az olması temennisiyle’ diyerek daha dikkatli olacağını aktardı.”

(Son Güncelleme: 3 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir