Gemlik'e Orman İşletme Müdürlüğü Kuruldu
Gemlik'e Orman İşletme Müdürlüğü Kuruldu

Gemlik’e Orman İşletme Müdürlüğü Kuruldu

Gemlik’e Orman İşletme Müdürlüğü Kuruldu

Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne Bağlı 4 Yeni Orman İşletme  müdürlüğü kuruldu. Orman İşletme şefliği olan Gemlik’te Orman İşletme Müdürlüğü oldu. Orhangazi’nin yanı sıra Kumla ve Umurbey Orman işletme şefliği ‘de Gemlik Orman işletme müdürlüğüne bağlandı.

Ak Parti Bursa milletvekili Zafer Işık’ın girişimleri sonucu Bursa Orman Bölge müdürlüğüne bağlı olarak Orman İşletme şefliği olarak faaliyet gösteren Gemlik, İznik, Karacabey ve Bozüyük ilçeleri Orman İşletme Müdürlüğüne dönüştü.

Işık yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bursa Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı olarak; Bursa’nın ilçeleri Gemlik, İznik, Karacabey ile Bilecik’in İlinin Bozüyük ilçesi  Orman İşletme Müdürlüklerimizin kuruluşları onaylanmıştır. Bölgemize ve memleketimize hayırlı olması dileğiyle Cumhurbaşkanımız ve Tarım Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu kararla Orman İşletme şefliği olan Gemlik’te Orman İşletme Müdürlüğü oldu. Orhangazi’nin yanı sıra Kumla ve Umurbey Orman işletme şefliği ‘de Gemlik Orman işletme müdürlüğüne bağlanırken, Gemlikli milletvekili Zafer Işık, bölgeye yeni Orman İşletme şefliklerinin de açılacağını ifade etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir