Yıldız; "Soru Önergemizi Verdik"
Yıldız; "Soru Önergemizi Verdik"

Yıldız; “Soru Önergemizi Verdik”

Yıldız; “Soru Önergemizi Verdik”

Saadet Partisinin ‘GEMLİK ZEYTİNİ’nin hak ettiği noktaya gelmesi için verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Milli Görüş’ün 50. Yılını doldurduğu kongrede Saadet Partisi Milletvekilleri ile görüşen Yıldız konu ile alakalı olarak şunları söyledi.

‘25 Ekim 2019 akşamı Umurbey mahallemizde gerçekleştirdiğimiz Söz Çiftçi’de programı ile başlayan mücadelemizi daha ileri seviyelere taşımaya ve üreticimizin emeğinin karşılığını alabilmesi adına elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Malumunuz üzerine, zeytin ve zeytin üreticilerinin sorunlarını dile getirdiğimiz raporumuzu ilgili kişi ve kurumlara geçtiğimiz hafta gönderdik. Şimdi ise konuyu meclise taşımak, zeytin üreticilerimizin sesine tercüman olmak adına Saadet Partisi Milletvekillerimiz Sayın Abdulkadir Karaduman ve Sayın Cihangir İslam Beyefendiler ile kongre günü özel olarak görüştük. Hazırlanan raporları elden teslim ettik ve mecliste gündeme getirmelerini kendilerinden rica ettik. Her iki milletvekilimizde konuya hassasiyetle yaklaştı ve bu vesile ile Sayın Abdulkadir Karaduman Beyefendi soru önergesini TBMM’ne sundu.’ şeklinde konuşan Yıldız devamında şunları söyledi.

‘Partimizin göstermiş olduğu bu hassasiyeti tarım bakanımızın da göstermesini dileriz. Bakalım rantı mı düşünecek? Yoksa halkı mı düşünecek? İlerleyen günlerde bu sorunun cevabını hep birlikte göreceğiz. Biz ise her zaman üretimden ve üretenden yana olmaya devam edeceğiz.’ diyerek sözlerini noktaladı.

Bilindiği üzere, Umurbey mahallesinde gerçekleştirilen program yoğun bir kalabalık tarafından ilgi ile izlenmiş ilçe halkı ve üreticilerimiz tarafından Saadet Partisi’nin yaptığı bu program takdirle karşılanmıştı.

(Son Güncelleme: 8 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir