GEMLİK BASKETBOL’da HEDEF MANİSA BÜYÜKŞEHİR
GEMLİK BASKETBOL’da HEDEF MANİSA BÜYÜKŞEHİR

GEMLİK BASKETBOL’da HEDEF MANİSA BÜYÜKŞEHİR

GEMLİK BASKETBOL’da HEDEF MANİSA BÜYÜKŞEHİR

Gemlik Basketbol Türkiye Basketbol 1 Liginde 4. Hafta karşılaşmasında 7.sırada bulunan Manisa Büyükşehir ile evinde karşılaşıyor.
Türkiye Basketbol ligi 3. hafta karşılamasında bursa ekibi Final spor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip 98-85 mağlup ayrılması sonucu 3 puan ile 14.sırada yer aldı. Manisa Büyük şehir belediyesi 3 hafta müsabakasında Bandırma kırmızıyı evinde 70:65 lik skorla mağlup ederek 5 puan ile 7.sırada yer aldı.

Bursa temsilcisi tam kadro hafta içi yaptığı antrenman programı ile müsabakaya hazırlanıyor. Gemlik ekibinde Manisa büyükşehir müsabakasındaki tek hedefi galip gelmek . Türkiye basketbol 1.liginde 2. Hafta müsabakasında tribünleri dolduran Gemlikli spor severlerin bu müsabakada tribünleri dolduracağı ve 2 Kasım cumartesi saat 17:00 da oynanacak müsabakada Yeşil beyazlı ekibe tam destek olması bekleniyor.

Gemlik Basketbol tarafından yapılan açıklamada Gemlik halkını ve spor severleri salona beklediklerini ifade eden Kulüp başkanı Berkay Bulut açıklamasında Tek hedefimiz Gemlik ismini en iyi şekilde temsil ederek . Tribünleri dolduran seyircilerimize bu maçta galibiyet hediye etmek istiyoruz. Artık Gemlikte bir spor kültürü oluşturduk. Bu mücadelemizde Gemlik halkının sonuç ne olursa olsun centilmence mücadele eden takımıza tam destek vermesini bekliyoruz.
02 Kasım 2019 Cumartesi saat 17:00 da Gemlik ilçe spor salonunda oynanacak müsabakaya Gemlik halkını ve spor severleri davet ediyoruz ifadelerini kullandı.

(Son Güncelleme: 31 Ekim 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir