İYİ Parti'den Atatürk ve Bayrak Önerisi
İYİ Parti'den Atatürk ve Bayrak Önerisi

İYİ Parti’den Atatürk ve Bayrak Önerisi

İYİ Parti’den Atatürk ve Bayrak Önerisi

Gemlik Belediye meclisine  İYİ Parti grubu tarafından verilen ve köy statüsünü kaybeden Mahallelere Atatürk Büstü ve Bayrak direği yapılması önerisi  kabul edildi.

İyi Parti’den yapılan açıklamada, “Gemlik Belediyesine bağlı  geçmiste köy  statüsünden olan 21 mahallenin  birkaç tanesi dışında çoğu mahallemizde Atatürk büstü ve Türk Bayrağı bulunmamaktadır. Bazı mahallelerimizde de köy okullarının kapatılmasıyla  da bazı kapatılan okulların bahçelerinde atıl durumdadır bu nedenlede artık köylerimizde yapılan milli bayram kutlamaları artık yapılmıyor.

IYİ Parti olarak, misak-i milli sınırlarımızın çizilmesinde verilen büyük mücadelenin, şehitlerimizin, bu topraklar için dökülen  kanların unutulmaması, gelecek nesillere de Atamıza, Bayrağımıza ve Bayramlarımıza  olan saygının ve bağlılığın aktarılabilmesi için, tüm mahalle meydanlarına Atatürk büstü ve Türk Bayrağı yapılması için verdiği  önerge kabul edili. Bu duyarlı önerge Milli duygularımızı okşadı. Yaşasın Cumhuriyet” denildi.

(Son Güncelleme: 27 Ekim 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir