Işık ve Yiğit  yeni EML binasını inceledi
Işık ve Yiğit  yeni EML binasını inceledi

Işık ve Yiğit  yeni EML binasını inceledi

Işık ve Yiğit  yeni EML binasını inceledi

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit ve ilçe yönetimi, Gemlik Endüstri Meslek Lisesi yeni binasını inceledi.

Yakın zamanda şu an Gazi Okulunda eğitim gören Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin taşınacağı bina ile alakalı yapılan incelemede, 720 öğrenci kapasiteli 24 derslikten meydana gelen lise binasının ikinci döneme yetişmesi ile alakalı gereken girişimleri yaptıklarını ifade eden Milletvekili Işık, Gemlik’e kazandırılan ve uzun süredir önemli bir sorunun çözümü olan binayı, doğru bir yatırım olarak değerlendirdi.

Işık, yeni meslek lisesinin Gemlik’in temel ihtiyaçlarından biri olduğunun da altını çizerken; ”İlçemizde çok sayıda eğitim kurumu kazandırıldı. Yeni lisemiz de, Gemlik’te deprem riski altında eğitim alan öğrencilerimize önemli bir hizmet oldu. Sağlam bir zemine yapılan güzel bir bina, Gemlik’in uzun yıllar ihtiyacını görecektir” dedi.

Ak Parti İlçe başkanı Şamil Yiğit’te, “Ak Parti teşkilatı olarak halkımızın beklediği yatırımların ilçemize gelmesi, takibinin yapılması ve hizmet verir hale gelmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü” belirterek, “kamuoyunda oluşan kanaat herkes konuşur, Ak Parti” yapar dedi. Yiğit, “lisemizde elektrik-elektronik Makina, metal , gemi yapımı Mobilya, Kimya alanında eğitim verecek. Eğitim öğretim yılının 2 yılında açmayı planladığımız Okul 24 derslikten oluşup 720 öğrenci kapasitesine sahip. Okulumuzun 6500 metre kapalı alana sahip 2100 metrekare atölyeleri bulunmaktadır. 4500 metrekare açık alana bahçesine sahiptir okulun içerisinde otopark ve çok sayıda donatı alanı bulunuyor. Mevcut öğrenci sayımız 607 olup 1000 öğrenciye kapasiteye kadar hizmet verebilecek şekilde tasarlandı.  İnşallah İkinci döneme yetişip öğrencilerimize daha güzel imkan ve olanaklar sağlanacak”.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir