Zeytinyağlı sabunlar mahalle sakinlerine teslim edildi
Zeytinyağlı sabunlar mahalle sakinlerine teslim edildi

Zeytinyağlı sabunlar mahalle sakinlerine teslim edildi

Zeytinyağlı sabunlar mahalle sakinlerine teslim edildi

Hisar Mahallesi atık yağ toplayarak çevre temizliğine katkı sunmaya devam ediyor.

Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen “1 Litre Atık Yağa 1 Zeytinyağlı Sabun Hediye” projesine Hisar Mahallesi’nden yeniden destek geldi. Muhtar Çiğdem Türe’nin mahalle sakinlerini bilgilendirerek Hisar Mahallesi’nin katkısını sağlayan Türe kilolarca atık yağı Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’e teslim etti.

Hisar Mahallesi’nin düzenli olarak projeye destek olduğunu belirten Muhtar Çiğdem Türe, şimdiye dek yüzlerce litre atık yağı Gemlik Belediyesi ekiplerine teslim ettiklerini söyledi. Mahalle sakinlerine sürekli bilgilendirme yaparak projeye katılmalarını sağladığını dile getiren Türe “Hisar Mahallesi çevre temizliğine olan duyarlılığını ve katkısını bir kez daha gösterdi. Komşularımız atık yağları lavabolara dökmeyerek bizlere getirdiler. Tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederiz. Çalışmalarımız sürecek” dedi.

Onlarca zeytinyağlı sabunu Muhtar Türe’ye teslim eden Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk ise mahallenin çalışmaya uzun süredir destek olarak örnek teşkil ettiğini söyledi. Giderlere dökülen yağların büyük kirlilik yarattığını dile getiren Dedetürk “2016 yılından beri devam ettiğimiz atık yağ toplama çalışmalarımızda şimdiye dek binlere ton suyun temiz kalmasını sağladık. Öte yandan Gemliklilere binlerce zeytinyağlı sabun hediye ederek onlara da katkıda bulunduk. Hemşerilerimizin duyarlılığı bizleri mutlu ediyor. Gemlik Belediyesi olarak daha temiz bir Gemlik için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 8 Ekim 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir