Yıldız’dan Müftülük Ziyareti
Yıldız’dan Müftülük Ziyareti

Yıldız’dan Müftülük Ziyareti

Yıldız’dan Müftülük Ziyareti

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle İlçe Müftümüz Sayın Dr. Mehmet Reşat Şavlı’yı ziyaret etti. Saadet Partililere ev sahipliği yapan Şavlı ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdikten sonra şunları söyledi.

‘Bizler, yüce Allah’ın kelamı olan Kur’an-ı Kerim’i insanlara öğretmek, anlatmak ve yaşam tarzlarını Kur’an ahlakıyla taçlandırmak adına çalışan din görevlileriyiz. Mesleğimizin kutsiyeti ve önemine binaen görevimizi büyük bir özveriyle yapma gayreti içerisindeyiz. Sadece ilçemizin değil, bu güzel ülkemizin ve İslam dünyamızın maddi ve manevi kalkınmasının yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i yaşantımıza katmakla şeri hükümleri uygulamakla mümkün olacağına inanıyoruz. Her ne kadar 1-7 Ekim tarihleri Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanmış olsa dahi bizler tüm hayatımız boyunca çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, içinde bulunduğumuz hafta münasebetiyle yapmış olduğunuz ziyaretten ötürü şahsım ve tüm çalışanlarım adına sizlere teşekkür ederim.’ Şeklinde konuşmasından sonra başkan Yıldız da şunları söyledi.

Minare’nin takipçisiyiz.

‘Öncelikle sayın müftümüze ve değerli din görevlilerimize bu anlamlı hafta münasebetiyle görevlerinde başarılar dilerim. Ziyaretimizin amacı; din görevlilerimizin haftasını kutlamak ve  hakkında iki kez basın açıklaması yaptığımız Balıkpazarı Camii’nin statik gerekçelerle yıkılan minaresi oluşturmaktaydı; lakin sayın müftümüzün minare konusundaki hassasiyetini gördükten ve yaptığı çalışmaları öğrendikten sonra duyduğumuz memnuniyeti özellikle dile getirmek isterim. Sayın müftümüzün, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Anıtlar Kurulu ile yaptığı yazışmaların neticesinde minarenin en kısa zamanda yerini alacağına inanıyor bu konuda kendisinin destekçisi olacağımızı belirtmek istiyorum.’ şeklinde konuşan Yıldız son olarak şunları söyledi.

Yarım kalan camiler tamamlanmalı.

‘Geçtiğimiz dönemde temeli atılan ya da yarım kalmış camii ve mescitlerimizin en kısa zamanda tamamlanmasını ve hizmete açılmasını istiyoruz. Bu konuda belediye başkanımız Sayın Mehmet Uğur Sertaslan’ın gereken hassasiyeti göstereceğine ve gerekeni yapacağına inanıyoruz.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 8 Ekim 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir