La Liga Gol Krallığında Son Durum
La Liga Gol Krallığında Son Durum

La Liga Gol Krallığında Son Durum

La Liga Gol Krallığında Son Durum

La Liga ilk 3 haftaya büyük sürprizler ile başladı. Özellikle dünyanın en önemli takımları arasında yer alan Real Madrid ve Barcelona, ligin orta sıralarına gerilemiş durumdalar. Ancak çok yüksek bonservis bedelleri ile önemli transferler gerçekleştiren Atletico Madrid, ilk 3 haftada 3 galibiyet alarak liderlik konumunda yer alıyor. Şampiyonluk mücadelesinde bu sene en önemli adayların başında geldiğini söylemek mümkündür.

Tabii bunu Real Madrid ve Barcelona varken dile getirmek ne kadar doğru bilinmez; ancak gösterdikleri performans şampiyonluk mücadelesinde son haftaya kadar yer alacaklarını anlatıyor.

Real Betis’te forma giyen Loren Moron, ilk 3 haftada attığı 3 golle la liga gol krallığı listesinde ilk sırada yer alıyor. 2 maça ilk 11 başlayan ve 1 maça sonradan giren oyuncu, gösterdiği performans ve attığı gollerle takımını sırtlıyor. Gerard Moreno ise ikinci sırada yine 3 gol ile la liga gol krallığında yer almaktadır. Tabii İlerleyen zamanlarda önemli takımların yıldız oyuncuları devreye girecektir. Özellikle Atletico Madrid ve Real Madrid ile Barcelona yıldızları gol krallığını değiştireceklerdir.

  Futbol Canlı Sonuçlar

Farklı amaçlar doğrultusunda pek çok spor sever ve bahis sever, düzenli olarak futbol sonuçlarını takip ederler. Bunu ise artık her yerden günün 24 saatinde gerçekleştirmek mümkün. Özellikle canlı sonuçlar futbol konusunda Türkiye’de daha fazla takip edilmektedir. Başta Türkiye süper ligi başta olmak üzere Avrupa’nın en önemli liglerinin canlı sonuçları düzenli olarak alınır.

Aktif bir internet bağlantısı ile güvenilir bir site kapsamında bunu günümüzde gerçekleştirmek oldukça kolay. Canlı skorlar eş zamanlı şekilde ekrana yansımaktadır. Tamamen doğru bilgiler sayesinde sadece canlı skorlar değil, bitmiş maç sonuçları ve gol krallığı gibi daha pek çok bilgi elde edilebilir.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir