Sertaslan Borsa Meclis Toplantısına Katıldı
     Sertaslan Borsa Meclis Toplantısına Katıldı

     Sertaslan Borsa Meclis Toplantısına Katıldı

      Sertaslan Borsa Meclis Toplantısına Katıldı

Gemlik Ticaret Borsası olağan ağustos ayı meclis toplantısını gerçekleştirildi. Toplantıya Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur SERTASLAN’ DA katılım sağladı. Toplantı da Gemlik Ticaret Borsası Meclis başkanı Mustafa Doğan, Gemlik Ticaret Borsası başkanı Özden Çakır VE Gemlik Ticaret Borsası meclis üyeleri hazır bulundu.
Toplantı da Gemlik yararına yapılması gereken projeleri belediye başkanı ile belirleyip ortak bir paydada buluşuldu. Aynı zamanda projeleri gerçekleştirmek amacıyla belirli planlamalar yapıldı. Sertaslan Gemlik’ e yeni bir hava getirmek için yapılan tüm adımlara ortak olduğunu borsa ile birlikte hareket etmeye hazır olduklarını belirtti. Gemlik Ticaret Borsası Özden ÇAKIR Gemlik zeytini için yoğun mesai harcadıklarını hedeflerimizin büyük olduğunu dünya piyasasına girmek için var gücümüzle çalıştıklarını belirtti. Öte yandan toplantının diğer önemli maddesi Gemlik’e Lisanslı depoculuk kurulması üzerine yoğunlaşıldı. Lisanslı depoculuğun Gemlik Zeytini için hayati önem arz ettiğini belirten Çakır bu konuda bakanlıktan gerekli izinlerin alındığını şirket kurulum aşamasında olunduğunu söyledi. Başkan Sertaslan Gemlik Zeytini yararına olan her projede olduğu gibi bu projede de destek olacağını belirterek görüş birliğine varıldı.

Toplantı sonunda Cuma günü başlayacak olan Gemlik Zeytini Festivali için borsanın vermiş olduğu destek için teşekkür eden Sertaslan, borsa üyelerinin, çiftçilerimizin katılımı ile gerçekleşecek olan festivalin bölgemize hayırlı uğurlu olması sözlerine ekledi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir