Gemlik Belediyesi’nden Şükrü Şenol Ortaokulu’na asfalt desteği
Gemlik Belediyesi’nden Şükrü Şenol Ortaokulu’na asfalt desteği

Gemlik Belediyesi’nden Şükrü Şenol Ortaokulu’na asfalt desteği

Gemlik Belediyesi’nden Şükrü Şenol Ortaokulu’na asfalt desteği

Gemlik Belediyesi ekipleri Şükrü Şenol Ortaokulu bahçesini asfaltladı.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına kısa süre kala ilçemizdeki okullara destek olacak çalışmalara başladı. Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şükrü Şenol Ortaokulu bahçesinde ihtiyaç duyulan bölümlere asfaltlama yaparak bahçeyi öğrenciler için daha düzenli ve konforlu hale getirdi. Ekipler 1300 metrekarelik alana 240 ton asfalt dökerek bahçeyi yeniledi.

Eğitime destek sürecek

Konuyla ilgili açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, çalışmalarından dolayı Fen İşleri ekiplerine teşekkür ederek öğrenci ve okullara katkılarının süreceğini dile getirdi. Başkan Sertaslan şöyle konuştu, “yeni eğitim ve öğretim yılına yaklaştığımız şu günlerde okullarımızın ihtiyaçlarını gözden geçirerek gerekli çalışmaları gerçekleştirmeye başladık. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için onların hayatlarını kolaylaştırıcı çeşitli çalışma ve desteklerimiz sürecek. Şükrü Şenol Ortaokulu’ndaki asfalt çalışması ve bunun gibi çevre düzenlemelerinin yanı sıra ilçemizdeki ilkokula başlayan öğrencilerimize kırtasiye yardımları da okulların açılması ile başlayacak.”

(Son Güncelleme: 27 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir