Gemlik Belediyesi’ne iki yeni müdür atandı
Gemlik Belediyesi’ne iki yeni müdür atandı

Gemlik Belediyesi’ne iki yeni müdür atandı

Gemlik Belediyesi’ne iki yeni müdür atandı

Gemlik Belediyesi’nde yeni müdürler görevlerine başladı.

Gemlik Belediyesi’nde gerçekleşen yeni görevlendirmeler ile iki yeni müdür çalışmalarına başladı. Bu görevlendirmeler sonucu İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne Mustafa Şener getirilirken, yeni kurulan Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ise Dilek Ağdemir atandı.

17 yılı aşkın Gemlik Belediyesi bünyesinde çalışan Mustafa Şener belediyede daha önce Fen İşleri, Emlak İstimlak ve İmar ve Şehircilik müdürlüğü görevlerinde bulundu. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği eğitimi almış olan Şener yeniden İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev yapacak.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın seçim dönemindeki projeleri arasında yer alan dar gelirlilere temel gıda maddelerinin uygun fiyatlı olarak sağlanacağı Halk Market, aşevi ve diğer sosyal yardımların daha kolay şekilde yürütülmesi için oluşturulan Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ise Dilek Ağdemir getirildi. Daha önce  Gemlik Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürü ve Kültür Müdürü olarak çalışan Ağdemir, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü mezunu. Ağdemir’in Uluslararası İktisat alanında yüksek lisans derecesi de bulunuyor.

(Son Güncelleme: 19 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir