Işık, Muhtarlarla İstişare Yaptı
Işık, Muhtarlarla İstişare Yaptı

Işık, Muhtarlarla İstişare Yaptı

Işık, Muhtarlarla İstişare Yaptı

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik’te görüşmelerine ve istişarelerine devam ediyor. Bursa Gemlik Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Işık, mahalli sorunlar, beklenen yatırımlar ve yaklaşan zeytin dönemi ile alakalı istişarede bulundu.
Aynı zamanda TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu sözcüsü olan Zafer Işık, bölgedeki yatırımlar ile alakalı da bilgilendirmede bulundu. Üniversitede fakülte oluşmasının bağımsız üniversiteye dönüşümde önemli olduğunun altını çizen Bursa Milletvekili Işık, Gemlik’in kalkınması adına Üniversite konusuna dört elle sarılmak gerektiğinin altını çizdi.
İstişare kültürüne önem verdiğini de ifade eden Işık; ”İlçemizde ve bölgemizde, görevimiz süresince pek çok meseleyi çözüme kavuşturduk. Önemli adımlar da attık. Bundan sonra da, ilçemize ve bölgemize ne katkı sağlayabiliriz? Diye düşünmemiz, bunun için girişimlerde bulunmamız lazım. Muhtarlarımızla yaptığımız istişarelerde önemli notlar aldık. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasının ardından, bu anlamda girişimlerimiz olacak” dedi.

(Son Güncelleme: 7 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir