Borsa'dan Ak Parti'ye  Hayırlı Olsun Ziyareti
Borsa'dan Ak Parti'ye  Hayırlı Olsun Ziyareti

Borsa’dan Ak Parti’ye  Hayırlı Olsun Ziyareti

Borsa’dan Ak Parti’ye  Hayırlı Olsun Ziyareti

Gemlik  Ticaret borsası Yönetim kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis başkanı Mustafa Doğan, Yönetim kurulu üyesi Cevat Yazıcı ve Genel Sekreter Bahadır Selvi ile birlikte AK Parti yeni İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit’i ve Yönetim Kurulu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Gemlik Ticaret Borsası başkanı Özden Çakır borsanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek yeni başkanlığının kentimizin adına hayırlara vesile olmasını temennilerinde bulundu. Gemlik zeytini hakkında konuşan Çakır borsa olarak Gemlik Zeytini sorunlarının çözülüp geliştirilmesi ve tanıtılması için elimizden gelenin fazlasını yapmak için hareket ettiğimizi belirtip bu konuda ki işbirliklerine açık olduğunu sözlerine ekledi.

AK Parti yeni İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, genç, dinamizmi yüksek, çalışmaya arzulu bir ekip oluşturduklarını ifade ederken, Gemlik Zeytini kentimiz için vazgeçilmez, en önemli değerlerimizden olduğunu bunun bilincinde hareket ettiklerini ve bu konuda her türlü katkılarının olacağını belirtti.

Ticaret borsası heyeti ve AK Parti ilçe teşkilatı üyelerinin karşılıklı iyi dileklerinin belirtildiği toplantıda Çakır yeni ilçe teşkilatı başkanının hayırlı ve uğurlu olmasını görevini başarıyla sürdürmesini dileklerine ekledi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir