İskele Meydanı genişliyor
İskele Meydanı genişliyor

İskele Meydanı genişliyor

İskele Meydanı genişliyor

İskele Meydanı’nda genişletme çalışmaları kapsamında taş sahne yıkıldı.

Uzun yıllardır pek çok konser ve gösteriye ev sahipliği yapmış fakat teknoloji ve gösteri dünyasındaki gelişmelerle yeterliliğini kaybeden taş sahne yıkıldı.

Gemlik Belediyesi ekiplerinin gerek çevre sağlığını gerekse Gemliklilerin güvenliğini göz önünde bulundurarak gerçekleştirdiği hummalı çalışmalar ile sahnenin yıkılmasının ardından ortaya çıkan moloz yığını da toplanarak gerekli çevre düzenlemeleri hızla başlatıldı. Sahilde yürüyüş yapan vatandaşların meydanda deniz ile bağlantısını kısa süreli kesen sahnenin yıkılması ile İskele Meydanı genişlerken Gemlikliler için de rahat ve geniş bir yürüyüş alanı ortaya çıktı.

Daha ferah bir meydan ortaya çıkacak

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İskele Meydanı’nın genişleyerek Gemliklilerin ferah bir yürüyüş ortamına kavuştuklarını söyledi. Başkan Sertaslan şöyle konuştu, “kimi hemşerilerimiz, ilçemizin tam merkezinde bulunan sahnenin hemşerilerimiz ile deniz arasına girdiğini söylüyordu. Bu sahnede yıllar boyunca anlamlı etkinlikler yapıldı. Gerek sanatçıları,  gerek siyasetçileri ağırlayan emektar sahnemiz artık kimi etkinliklerde yeterli gelmemeye başladı. Hatta etkinliklerde sanatçılarımız kendi sahnelerini kurmak istiyorlardı. Biz de tüm bunları göz önünde bulundurarak sahnemizi emekli ederek daha geniş bir meydan ortaya çıkarmak adına bu çalışmayı gerçekleştirdik. En kısa sürede çevre düzenlemeleri tamamlanacak ve vatandaşlarımız rahat şekilde sahilde yürüyüşlerini gerçekleştirebilecekler.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir