Gemlik Altınayak Liglere İsmiyle Katılacak
Gemlik Altınayak Liglere İsmiyle Katılacak

Gemlik Altınayak Liglere İsmiyle Katılacak

Gemlik Altınayak Liglere İsmiyle Katılacak

Gemlik Altınayak Futbol Akademisi Temmuz 2015 ayından bugüne çalışmalarına devam ettiğini duyururken, sezon ile alakalı bilgi verdi. 5 yaşından başlayarak 17 yaşına kadar olan öğrencileriyle U11- U12 – U13 – U14- U15- U16- U17 kategorilerinde lisanslı futbolcuları ile Gemlik Gençlerbirliği Spor kulübü olarak liglere katılım sağladı.

Şubat 2019 ayında gerçekleşen kongrede yeni yönetim oluşup göreve başlayan yönetim Kulübün ismini Gemlik Altınayak Spor Kulübü olarak değiştirilerek faaliyetlerine devam edeceklerini açıkladı.

Çıtayı Yükseltmeye Devam Ettiler

Altınayaklar 2015 yılından bugüne çıktıkları müsabakalarda çıtayı yükseltti. U11-U12 müsabakalarda başarılarıyla dikkat çekmişlerdir. U13 liginde İlk üç içerisine girerek play-off oynamaya hak kazanmıştır. U14 liginde bu sene 1 Kümede oynayacak.  U15 liginde geçen sene şampiyon olmuş ve bir üst ligde oynama hakkı kazanmıştır. U16 ve U17 gurubunda geçen dönemki başarılarıyla bu sene bir üst ligde oynama hakkı kazandı.

Kulüp başkanı ALPASLAN İLGİN konuşmasında;

”2015 Temmuz ayında Altınayak Futbol Akademisi Dursun Karataş ve Mahmut Gülenç hocalarımızla çalışmalarımıza başladık.Sloganımız iyi birey,iyi vatandaş,iyi sporcu, Obezite ile mücadele, bilgisayar başından çocuklar kalksın, antisosyaller sosyalleşsin, yeteneği varsa ortaya çıksın düşüncesi ile çocuklarımızın sportif faaliyetlerde bulunmaları için çalışmalarımız devam edecektir.

Bulunduğu lokasyon da çocuklarımızın ve geleceğin ebeveynlerinin küçük yaştan itibaren spor ahlakını almalarını sağlamak, başarıyı mütevazilikle yaşayıp yenilgiyi hırs yapmadan kabullenmesini ve paylaşmayı öğrenmesini sağlayarak, gençlerimizin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi ve başarılı bir birey olarak hayata atılmasına rehberlik etmektir.

Gemlik’te sporun geleceğe güvenle devam edebilmesi için toplumsal birlikteliği sağlayarak alt yapı sporcu sayısını arttırmak ve Gemlik’te bulunan spor kulüplerine kendi yerelinde sporcular kazandırmak misyonu ile hareket ederken, Örf adet, gelenek ve milli değerlere sahip çıkarak, öğrenmeyi öğretmek ve bilgiyi kullandırtmak, sporcu ve ailelerine “Hoşgörü” yü hayat felsefesi olarak öğretmek, katılımcı ve paylaşımcı takım ruhunu yerleştirmek, eleştiri ve beklentileri analiz ederek topluma faydaya dönüştürmek, anne, baba, çocuk etkileşimini sağlayarak aile içi iletişimi arttırmak ilkeleri ile hareket etmeye özen gösteren bir oluşum olmaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Gemlik Altınayak Spor Kulübü Yönetimi Şu İsimlerden Oluşuyor

Kulüp başkanı: ALPASLAN İLGİN

BŞK YRD:AV.AVNİ ALPARSLAN AĞIR

BŞK YRD: MEHMET GÜR

BŞK YRD:HASAN USLU

BŞK YRD: FERHAT DOĞAN

BŞK YRD: FATİH ÖZCAN

BŞK YRD: ABDULLAH KILIÇ

BŞK YRD: CÜNEYT AKAN

SAYMAN: MAHMUT GÜLENÇ

GENEL SEKRETER:OSMAN ÇÖMEZ

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

SEMİH KARPELİ

NECATİ ÖZÜAYDIN

ATAHAN ATALAR

UYSAL YILMAZ

MURAT ABDULLAH DİNÇ

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir