GEMLİK’TE 4. BORUSAN ÇOCUK FESTİVALİ HEYECANI BAŞLIYOR
GEMLİK’TE 4. BORUSAN ÇOCUK FESTİVALİ HEYECANI BAŞLIYOR

GEMLİK’TE 4. BORUSAN ÇOCUK FESTİVALİ HEYECANI BAŞLIYOR

GEMLİK’TE 4. BORUSAN ÇOCUK FESTİVALİ HEYECANI BAŞLIYOR

Borusan Holding, Gemlik Belediyesi ve Sinemasal Kültür Sanat Derneği işbirliğiyle “4. Borusan Gemlik Çocuk Festivali” 25 Temmuz’da düzenleniyor. Festivalde binlerce çocuk “Bizim Köyün Şarkısı” filmini izleyerek keyifli dakikalar geçirecek.

Borusan’ın, Gemlik Belediyesi ve Sinemasal Kültür Sanat Derneği iş birliğiyle düzenlediği geleneksel “Borusan Gemlik Çocuk Festivali”nin dördüncüsü 25 Temmuz Perşembe akşamı Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydan’ında yapılacak.

Zengin bir programla çocuklarla buluşmaya hazırlanan 4. Borusan Gemlik Çocuk Festivali saat 19.30’da yüz boyama, palyaço gösterisi ve çeşitli aktiviteler ile başlayacak.

Tüm eğlenceli aktivitelerden sonra saat 20.30’da açık havada tüm çocuklar ve kendini çocuk hissedenler için sinema keyfi başlayacak. Tüm katılımcılar yazın vazgeçilmez atıştırmalıklarıyla yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ve Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin rol aldığı komik, eğlenceli “Bizim Köyün Şarkısı” filmini izleyecekler.

(Son Güncelleme: 23 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir