Zararlılara davetiye çıkaran otlar biçiliyor
Zararlılara davetiye çıkaran otlar biçiliyor

Zararlılara davetiye çıkaran otlar biçiliyor

Zararlılara davetiye çıkaran otlar biçiliyor

Gemlik Belediyesi ekipleri sıcak havalarda hızla uzayan çalı ve otları düzenli olarak biçiyor.

Gemlik Belediyesi’nin kentin çehresini değiştirecek, görünümünü güzelleştirecek, cadde ve sokakları rahatlatacak çalışmaları devam ediyor. Çocuk parkları ve yeşil alanlarda faaliyetlerini sürdüren belediye ekipleri bir yandan da yol kenarlarındaki çalı ve otları biçerek hem görüntü hem de sağlık açısından faydalı işlemler gerçekleştiriyor.

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak gerçekleştirdikleri biçme ve budama işlemlerine Orhangazi yönü ve Zeytin Hali çevresinde devam etti. Daire müdürü Alihan Kuzu’nun da yerinde incelediği çalışmalarda vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler gerekli yerlerde temizlik yapmaya devam edecek.

“Yeşil alanlarımızda bakım sürecek”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan konuyla ilgili şöyle konuştu, “İlçemiz yeşil alan açısından zengin bir bölgede yer alıyor. Doğanın bu güzelliklerinin kıymetini bilmeliyiz. Öte yandan biz de gerekli düzenlemeler, temizlik, biçme ve budama işlemlerini gerçekleştirerek çevremizin güzelliğine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Çevreyi engelleyici şekilde büyüyen çalılıklar kötü görüntü oluşturmanın yanı sıra haşerelere ve başka zararlılara da davetiye çıkarıyor. Tüm bunların önüne geçmek için ekiplerimiz düzenli olarak çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Sokaklarımızın düzeni ve temizliği, hemşehrilerimizin rahatı için tüm ekiplerimizle özveriyle çalışmaya devam edeceğiz”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir