Kıbrıs Destanını ‘Bana ne Amerika’dan Diyenler Yazmıştır
Kıbrıs Destanını ‘Bana ne Amerika’dan Diyenler Yazmıştır

Kıbrıs Destanını ‘Bana ne Amerika’dan Diyenler Yazmıştır

Kıbrıs Destanını ‘Bana ne Amerika’dan Diyenler Yazmıştır

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Kıbrıs Barış Harekatı münasebetiyle bir basın açıklaması düzenledi. ‘45. yıl dönümünde merhum Erbakan Hocamız başta olmak üzere harekatta emeği geçenleri ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, Kıbrıs davamızın tavizsiz devam ettiği bir süreç temenni ediyoruz.’ diyerek sözlerine başlayan Yıldız şu sözleri söyledi..

Kıbrıs, Milli Görüş’ün Eseridir.

“Tarih boyunca ellerine geçen her fırsatta, sırf kimliğinde Müslüman yazıyor diye kadın erkek, çoluk çocuk ayrımı gözetmeden insanlara zulüm etmeyi gelenek haline getiren Hristiyan dünyasının Kıbrıs’ta yaşattıkları yakın tarihimizin en kanlı ve en büyük acılarından birisidir. Bu kanlı dönemi bitirmek ve akan kanı durdurmak ise rahmetli Erbakan Hoca’mızın önderliğinde koalisyon ortağımız Bülent Ecevit hükümetinde yer alan Milli Selamet Partisi’ne nasip olmuş ve bu harekat ile bağımsız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Milli Görüş’ün önderliğinde yapılan bu harekat, ülke içerisindeki birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneğidir.”

Çalışmaları Destekliyoruz.

‘Kıbrıs’ta yaptığımız petrol ve doğalgaz sondajları sebebiyle gerek bölge ülkeleri gerekse emperyalist ülkelerle bir takım sorunlar yaşadığımız şu günlerde sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında duruyor ve yapılan çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kıbrıs’ta garantör devlettir ve haklarımız vardır. Her ne pahasına olursa olsun bu haklarımızdan taviz vermeden dik durmaya devam etmeliyiz. Hiçbir hakları olmamasına rağmen içlerindeki işgal ve sömürü zihniyetlerinden vazgeçmeyen çıkar ve menfaat gözeten ve bu sebeple Akdeniz’e onlarca savaş gemisi gönderen emperyalistlere de pabuç bırakacak değiliz.’ Şeklinde konuşan Yıldız ayrıca şu uyarıda bulundu.

AB’ye Karşı Uyanık Olmalıyız.

‘AB’ye tam üye olabilmek adına hükümetimizin vermiş olduğu tavizler neticesinde gerek ekonomik gerek sosyal ve ahlaki bir çöküş yaşamaktayız. Bu tavizlerin bir uzantısı ise askerimizin Kıbrıs’tan çıkarılmasıdır. Eğer Kıbrıs’ta herhangi bir Batılıyı memnun etmek için ya da Avrupa Birliği’ne girmek için Kıbrıs verilirse altından kalkamayacağımız sorunların yaşanması kaçınılmaz olacaktır. Bu konuda hükümeti aklıselim davranmaya ve gerekli önlemleri almaya davet ediyoruz. Aksi takdirde, şehitler vererek aldığımız toprakları masa başında kaybederiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir