Durdu, Ücretsiz ulaşım konusunu değerlendirdi
Durdu, Ücretsiz ulaşım konusunu değerlendirdi

Durdu, Ücretsiz ulaşım konusunu değerlendirdi

Durdu, Ücretsiz ulaşım konusunu değerlendirdi

GemliK’ten Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Osman Durdu, Büyükşehir meclisinin son yapılan oturumunda kamuoyunda yer alan 30 Ağustos polemiği ile alakalı açıklama yaptı. Durdu’nun önerisi ile engelli ulaşım kartlarında ve öğrencilerin ulaşım kartlarında alınan 20 tl vize ücretinin kaldırılması İle ilgili önergesi kabul edilip komisyona havale edildi.

Durdu mecliste yaptığı konuşmada, “Kurban Ve ramazan bayramları dini bayram olduğu gibi sosyal bir bayram ailece kabristan ziyaretleri büyükleri ziyaret hasta ziyaretleri ulaşım ihtiyacını zorunlu kılmaktadır yoğun bir hareketliliğin olduğu bayramlar bu bir ihtiyaç olarak gündeme gelmiştir.

23 Nisan,  19 Mayıs’ta böyledir bütün öğrencilerin katılım gösterdiği ailelerin çocukları ile beraber bayramlara katıldığı bir sosyal hareketin olduğu bayramlar bu bayramlarda da ulaşımın ücretsiz olması gerekmektedir. Milli bayramlarımız ve dini bayramlarımız millet hayatımızın olmazsa olmazlarıdır burada gir bayramın az önemli diğer bayramını daha çok önemli olduğu konusu söz konusu değildir”dedi.

Durdu açıklamasında, “Ancak bu karar esnasında Alinur Aktaş ile bazı meclis üyeleri arasında geçen 30 Ağustos polemiğini yanlış buluyorum. Burada  gerek CHP’li ve gerekse Ak Partili Meclis üyesi arkadaşların birbirlerine karşı tutumları da meclis saygınlığını bozmuştur” şeklinde konuştu.

Öte yandan Büyükşehir meclis Üyesi Osman Durdu aynı zamanda engelli ulaşım kartlarında ve öğrencilerin ulaşım kartlarında alınan 20 tl vize ücretinin kaldırılması İle ilgili önergesi kabul edilip komisyona havale edildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir