Mahalleler ihtiyaçlarına hızla kavuşuyor
Mahalleler ihtiyaçlarına hızla kavuşuyor

Mahalleler ihtiyaçlarına hızla kavuşuyor

Mahalleler ihtiyaçlarına hızla kavuşuyor

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, mahalle ziyaretlerinde Gemlik’in çeşitli noktalarında ihtiyaçları yerinde inceliyor.

Gemlik Belediyesi’nin ulaşım, altyapı, temizlik ve çevre düzenlemesine yönelik çalışmalarını ilçenin her noktasına ulaştırmak için gerçekleştirdiği yerinde incelemeler devam ediyor. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk’ün Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Engin Çelik ile yaptığı ziyaretlerde muhtarlar dinlenerek Gemliklilerin ihtiyaç ve taleplerine en hızlı çözümler bulunması amaçlanıyor.

Bu ziyaretler kapsamında Fındıcak, Şükriye, Hamidiye gibi köylerin ardından merkez mahallelerde çalışmalara devam eden Başkan Serintürk Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehdi Ağrı’yı ziyaret etti. Muhtar Mehdi Ağrı Manastır olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi’nde bazı yönleri yamaçlara bakan yollara korkuluk, altyapı çalışmaları sonucu zarar gören kaldırım ve parke taşlarının yenilenmesi, çeşitli park, bahçe ve peyzaj çalışmaları gibi taleplerde bulundu.

“Belediyemiz hizmetlerini Gemlik’in her noktasına ulaştırıyoruz”

Muhtar Ağrı’nın taleplerini dikkatle dinleyen ve not alan Başkan Serintürk ise Cumhuriyet Mahallesi’nin Gemlik’in gelişmekte olan düzenli ve sakin bir bölgesi olduğunu söyleyerek bölgenin Gemlik’in her mahallesi gibi en özel hizmetlere layık olduğunu söyledi. Serintürk sözlerine şöyle devam etti, “Gemlik Belediyesi olarak merkez mahallelerimiz ile köylerimiz arasında ayrım gözetmeksizin hangi bölgenin neye ihtiyacı varsa onu tamamlamak, ilçemizde yaşayan tüm hemşerilerimizn düzenli, temiz, nezih mahallelerde yaşamaları için ne gerekiyorsa onu sağlamak için çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyet Mahallesi muhtarımızın da taleplerini dikkatle dinledik ve en kısa sürede gerçekleşmesi için ilgili birimlerimizi derhal işleme koyacağız.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir