Elazığlılar Derneği Yeni Yerinde
Elazığlılar Derneği Yeni Yerinde

Elazığlılar Derneği Yeni Yerinde

Elazığlılar Derneği Yeni Yerinde

Gemlik Elazığlılar Kültür ve Dayanışma derneğinin yeni yeri düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine, Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan,  ELFED Genel Başkanı  Faik İçmeli, . ELFED Teşkilat Başkanı Bekir Döndü,  İstanbul Elazığ Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demirbağ,  Hukuk Bürosunda Av. Olcay Göçüm ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsileri katıldı.

Gemlik Elazığlılar Kültür ve Dayanışma derneği başkanı Tolga Güzel açılışta yaptığı konuşmada, “Değerli Hemşehrilerim,  Genç Yaşımda Bu Zorlu Göreve Gelirken İşimizin Zor Olduğunu Biliyordum , Kolay Olmadığını Biliyordum,  Ama Ben Bu Bayrağı Daha Öteye Taşımak İçin Bu Göreve Geldim.  Burayı Açmak İçin Çok Çalıştık Çabaladık Buralara Kolay Gelmedik. Artık Yerimiz Hazır Lokalimiz Var Ben Tüm Hemşehrilerimi Derneğimize Bekliyorum” dedi.

Çeşitli konuşmaların ardından Gemlik Elazığlılar Kültür ve Dayanışma derneğinin yeni yeri protokol üyelerinin kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

BAŞKAN VEKİLİ BİBA: GEMLİK EN GÜZEL HİZMETİ ALACAK

BAŞKAN VEKİLİ BİBA: GEMLİK EN GÜZEL HİZMETİ ALACAK Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir