Çetinkaya'dan Gazetemize Ziyaret
Çetinkaya'dan Gazetemize Ziyaret

Çetinkaya’dan Gazetemize Ziyaret

Çetinkaya’dan Gazetemize Ziyaret

Gemlik’te Cumartesi günün planlanan Kent Konseyi için çalışmalarını yürüten Gürhan Çetinkaya gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemiz sahibi ve genel yayın yönetmeni Hurşit Topal ile bir araya geldi.

Çetinkaya’nın Gemlik Gündem Gazetesini ziyaretine CHP Gemlik ilçe başkanı Cemil Acar’ın yanı sıra bazı eski ve yeni meclis üyeleri de katıldılar.

Gemlik’in sanayi ve turizmle iç içe gelişen ve gelişmekte olan bir ilçe olduğuna işaret eden Gürhan Çetinkaya, “daha önce Gemlik’te meclis üyesi olarak yerel yönetimlerde kent ve kent yönetimi hakkında tecrübe edindiğini dile getirdiğini ifade ederek, “Gemlik bizim evimiz. Gemlik’te yetiştim ve burada hayatımı kazanıyorum. Uzun yıllar çeşitli şekillerde ilçemize hizmet ettim. Ticaretten basına çeşitli alanlarda pek çok faaliyet içinde yer aldım. İlçemize ve hemşerilerimize hizmetin sonu yok, külfeti de olmaz. Bu bakış açısıyla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. İlçemiz festivaller, konserler, etkinlikler ve en önemlisi sahili, turizmi ile anılmaya başladı. Kent Konseyi olarak inşallah göreve geldiğimizde ilçemizin, sahillerimizin temizliğinden tutun turizme, sosyal hayata, doğrudan hemşerilerimize dokunacak etkinlikler ile Gemlik’i Bursa’nın imrenilen ilçelerinden biri olması için elimizi taşın altına koymaya hazırız”dedi.

 

(Son Güncelleme: 25 Haziran 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir