Başkanlardan Gemlik’e hizmet sözü
Başkanlardan Gemlik’e hizmet sözü

Başkanlardan Gemlik’e hizmet sözü

Başkanlardan Gemlik’e hizmet sözü

Bursa Büyükşehir ve Gemlik Belediye başkanları Gemlik’te birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Orhangazi yolunda yapımı tamamlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışı için Gemlik’e gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile programdan sonra bir araya geldi.

Gemlik’te gerçekleşecek projeler üzerine konuşulan görüşmeye Gemlik Belediye Başkan Yardımcılar Bayram Demir, Zeynep Akış Serintürk ile meclis üyeleri de katıldı.

Atıksu arıtma tesisinin akarsu ve deniz temizliğine büyük katkı sağlayacağını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Körfezi’nin temizlenmesinde önemli bir adım atıldığını dile getirdi. Başkan Aktaş şöyle konuştu, “Gemlik’te özellikle iskele ve fuaye alanlarının kullanımı ile Narlı’dan Kurşunlu’ya her geçen gün halkımızın ilgisinin arttığı sahilimizin daha verimli kullanılması için istişarelerimiz sürecek. Bursa’mızın birbirinden özel on yedi ilçesi arasındaki Gemlik’in de güzelleşmesi ve gelişip büyümesi için projeler üretmeye devam edeceğiz.”

Körfezin temizliğine büyük katkı sağlayacak atık su arıtma tesisi için Başkan Aktaş’a teşekkür eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Gemlik’in deniz kenti olduğunu hatırlatarak “Bize göre Bursa’nın en güzel sahil şeridi Gemlik’te. Kilometrelerce uzunluktaki sahil turizm açısından önemli bir kaynak oluşturuyor. Bu noktada denizin temizliği de önemli etkenlerden biri. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin ortaklığıyla Bursalılara ve Gemliklilere nefes alacakları yeni alanlar açacağız” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 25 Haziran 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir