Gemlik otobüsü Dürdane rampasında kaza yaptı

Gemlik otobüsü Dürdane rampasında kaza yaptı

Bursa’dan Gemlik’e seyretmekte olan Gemlik Otobüsüne, yakıt tankeri şeklinde dorse taşıyan tır çarptı. Kazada üç kişi yaralandı

ŞOFÖRÜN DİKKATİ FELAKETİ ÖNLEDİ
Bursa – Gemlik seferini yapan Gemlik otobüsüne Dürdane inişinde kontrolünü kaybeden tırın dorsesi çarptı. Şoförün olayı görmesi ve manevra yapması üzerine kaza ucuz atlatıldı. Tankerin yakıt yüklü olması, şoförün manevra yapamaması durumunda kazayı felakete çevirebilecek ayrıntı olarak göze çarptı.
Meydana gelen kazada görgü tanıklarının anlattıklarına göre rampa aşağı yolda normalden yüksek hızda seyreden tırın dorsesinin kontrolden çıkarak tırı savurduğu, olayı fark eden otobüs şoförünün ise hamle yaparak tankerden kaçtığı dile getirildi. Otobüsün sol tarafına dorsenin çarpması sonucunda kaza meydana gelirken, yolcular ciddi bir şok yaşadı.
Kooperatif  Başkanı Ve SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ
Bursa – Gemlik otobüs seferinden sorumlu 73 nolu taşıyıcılar kooperatifi başkanı Ersel Dalgın ve yönetimi de kaza yerine intikal etti. Kaza sonrasında olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yaralananlar çevre hastanelere ve Gemlik Devlet Hastanesine sevk edildi. Gemlik Devlet Hastanesine sevk edilen Gülseren Yavuz’un da sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

(Son Güncelleme: 19 Haziran 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir