Kumla, belediye ek hizmet binasına kavuşuyor
Kumla, belediye ek hizmet binasına kavuşuyor

Kumla, belediye ek hizmet binasına kavuşuyor

Kumla, belediye ek hizmet binasına kavuşuyor

Gemlik Belediyesi tarafından yapılan, Kumla Mahallesinde vatandaşa kolaylık sağlayacak ek hizmet binası açılışa gün sayıyor.

İçerisinde Tahsilat Şefliği, Beyaz Masa, Halkla İlişkiler Birimi, Zabıta Noktasını barındıracak olan binada vatandaşların elektrik faturalarını rahatlıkla ödeyebileceği UEDAŞ ödeme noktası da yer alacak.

Özellikle yaz aylarında artan nüfusu sebebiyle vatandaşlardan gelen talep ve önerilere daha hızlı çözüm bulmak adına Beyaz Masa birimi açmaya hazırlanan Gemlik Belediyesi, beldede asayiş ve kontrolün eksiksiz takip edilmesi için Zabıta Noktasını da daha etkin hale getirecek.

Başkan Sertaslan, “Yaşam kalitesini yukarıya çekecek olan memnuniyetini arttıracağız”

Kumla Cuma Pazarı mevkiinde açılacak olan ek hizmet binası hakkında konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, kamu hizmetlerini yürütürken birinci derecede önceliğin vatandaşa hizmet olduğunu söyleyerek “hemşerilerimizin kapı kapı gezip vaktini boşa harcamasının önüne geçmek, hizmet kalitesini ve memnuniyeti arttırmak istiyoruz. Kamu binalarımızın kapıları tüm Gemliklilere her zaman açıktır. Yurttaşlarımız ihtiyaç duydukları zaman tereddütsüz ve teklifsiz şekilde binalarımızı kullanabilmeli, eleştiri ve önerilerini ifade etmeliler. İhtiyaç ve hizmetleri el birliği ile gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 11 Haziran 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir