CHP Gemlik’te bayram coşkusu
CHP Gemlik’te bayram coşkusu

CHP Gemlik’te bayram coşkusu

CHP Gemlik’te bayram coşkusu

CHP’liler, bayramın ikinci günü ilçe başkanlığında bayramlaştılar. Bayramlaşmaya Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Kadın Kolu Başkanı Mehtap Ünlü, Gençlik Kolu Başkanı Mert Gülcü, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Acar; “Her şey çok güzel olacak”

Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, kalabalık partili grubuna “gördüğünüz üzere burası artık bize yetmiyor” diyerek yeni bir parti lokali araştırmaya başladıklarını müjdeledi. “Tatlı bir yorgunluk yaşıyoruz, her birinizin ayrı ayrı emeği oldu” diyen Başkan Acar partililere seçimlerdeki özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Acar’ın konuşması zaman zaman alkışlarla kesildi.

Başkan Acar sözlerine şöyle devam etti; “Çalışınca başarılıyor. Önümüzde İstanbul seçimleri var. Oradan da başarıyla ayrılacağız ve her şey çok güzel olacak. Çalışmaların çok güzel olduğunu duyuyorum. Bizler bu süreçte elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Hak ettiğimiz mazbatayı geri alacağız.”

Sertaslan, “her yurttaşımızı bir görüp hizmet götüreceğiz”

Daha sonra söz alan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise partililere “hem bayramı hem de bayram sonrasını inşallah şeker tadında yaşayın. Hep iyi şeyler karşınıza çıksın, Allah sizi güzel şeylerle karşı karşıya getirsin” temennilerinde bulundu.

Başkan Sertaslan sözlerini şöyle sürdürdü; “çok yoğun gayret göstermeden başarıya ulaşmak zaten mümkün değildi. Gecemizi gündüzüme kattık. Partililerimiz olarak haydi dediğimiz zaman yola çıktınız. Beklenti büyük. Seçim öncesi biz her yerde ayrıştırmayan, kamplaştırmayan bir anlayışı temsil ediyoruz demiştik. Onu artık samimiyetle söylediğimizi ispat fırsatımız var. 112 bin yurttaşımızı bir görüp ayrı ayrı hizmet için gayret göstereceğiz.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir