Kurşunluspor U12 takımından belediyeye ziyaret
Kurşunluspor U12 takımından belediyeye ziyaret

Kurşunluspor U12 takımından belediyeye ziyaret

Kurşunluspor U12 takımından belediyeye ziyaret

Kurşunluspor U-12 takımı, antrenörleri Erhan Kosova ile birlikte Başkan Yardımcısı Bayram Demir ve Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı ziyaret etti.

İlk olarak Kurşunlu eski belediye başkanı da olan Bayram Demir ile görüşen sporcular, yeni seçilen yönetimi tebrik ederek Kurşunlu’daki sportif faaliyetler hakkında görüştüler. Sporcular adına konuşan antrenör Erhan Kosova, bölgede bulunan spor tesislerinin ihtiyaçlarından bahsederek genç futbolcuların sağlanacak desteklerle daha verimli çalışacağını ve bölgemizi başarılı şekilde temsil edeceğini söyledi.

“Gençlerin spora yönelmesini destekliyoruz”

Genç sporcuların ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yardımcısı Bayram Demir, Kurşunlu’nun ve o bölgenin ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek spor, sanat ve diğer kültürel faaliyetler için gereken adımların atılmaya başlandığını dile getirdi. “Gençlerin spora yönelmesini destekliyoruz” diyen Demir, “Gemlik Belediyesi olarak gerek Kurşunlu’dan gerek ilçemizin diğer mahallelerinden hangi genç, sporla ilgilenmek istiyorsa biz üzerimize düşeni mutlaka yapacağız” şeklinde konuştu.

“Sportif faaliyetler ilçemizde hızla gelişiyor”

Gemlik’te sportif faaliyetlerin her geçen gün daha da geliştiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise yeni yeşil alanlar ve spor sahaları açmak için gerekli planlamaların yapılmaya devam ettiğini, Gemlik’i nefes alınacak spor dostu kent haline getirmek için çalışmaların başladığını belirtti. “Gençler istemediğimiz kötü alışkanlıklardan, yaşanmasını istemediğimiz olaylardan eğitimle, sanatla, sporla uzak kalır” diyen Başkan Sertaslan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Gemlik’te sportif faaliyetlerin gelişme göstermesini yürekten arzuluyoruz. Spor kulüplerimizin yöneticileri ile sık sık görüşüyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. İlçemizde isteyen her gencin en güzel olanaklarla spor yapmasını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasında. Örneğin geçtiğimiz 19 Mayıs’ta Engelsiz Kafe’den iskeleye gerçekleştirdiğimiz gençlik koşusu büyük ilgi gördü. Yüzlerce genç omuz omuza koştu. Böyle ilgi çekici etkinlikler de, profesyonel sportif faaliyetler de ilçemizde büyüyüp gelişecek, bizler de gençlerimizin başarıları ile gurur duyacağız.”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir