EŞREF DİNÇER MAHALLESİNDE İFTAR BULUŞMASI1 (2)
EŞREF DİNÇER MAHALLESİNDE İFTAR BULUŞMASI1

Eşref Dinçer Mahallesinde İftar Buluşması

Eşref Dinçer Mahallesinde İftar Buluşması

Gemlik Belediyesi’nin Ramazan’da birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun pekişmesi amacıyla organize ettiği halk iftarlarının ilki Eşref Dinçer Mahallesi odundeposu mevkiinde gerçekleşti.

İftar programına Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeği öncesi masaları tek tek gezerek mahalle sakinleriyle selamlaşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğuna vurgu yaparak, “Gemlik Belediyesi olarak bugünden itibaren her gün farklı bir mahallemizde kardeşlik sofralarını kuruyoruz. İnsanlarımız tanımadıkları bilmedikleri ama kardeş olduğuna inandıkları vatandaşlarla sofralarını ve ekmeklerini paylaşıyorlar. Gerçekten mutlu bir ortam hiç tanışmadığımız vatandaşlarımızla bir arada iftar yapıyoruz. Ramazan paylaşmaktır, Ramazan kardeşliktir. İşte bu kardeşliğin ve paylaşmanın yeri bugün Eşref Dinçer Mahallemiz oldu. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Sertaslan iftar yemeği sonrasında da vatandaşlarla sohbet ederken, fotoğraf çekinme isteklerini kırmadı. Aynı sofrada buluşan komşular hep birlikte oruç açmanın manevi huzurunu paylaştı.

(Son Güncelleme: 15 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir