Gemlik’te Ramazan Bir Başka Güzel

Gemlik’te Ramazan Bir Başka Güzel

Gemlik Belediyesi’nin bolluk ve bereket ayı Ramazan’da birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun pekişmesi amacıyla organize ettiği Ramazan etkinlikleri, oruç ibadetini yerine getirip, iftar açan Gemliklilere keyifli saatler yaşatmaya başladı. Gemlik Bölge Parkında oluşturulan meydanda Ramazan kültürünü yansıtan birbirinden renkli etkinlikler Gemlikliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ramazan kültürünü yansıtan, Karagöz-Hacivat gölge oyunu, Orta oyunları ve Çocuk Tiyatroları’nın yanı sıra hediyelik eşyaların satıldığı dükkânlar da büyük beğeni topladı. Ramazan Şenlikleri’ne ailecek gelen Gemlikliler, etkinlikleri keyifle izleyip, yöresel lezzetler ve hediyelik eşyaların satıldığı dükkânlardan alışveriş yaparak, hoşça vakit geçirdi.

Etkinliklerin açılış programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Ramazan ayının manevi ruhuna uygun şekilde oluşturulan stantları gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi. Ramazan Ayı’nın, sadece oruç, iftar, sahur, teravih ayı değil, aynı zamanda birlik-beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu hatırlatan Başkan Sertaslan, Gemlikli hemşehrilerinin ramazan aylarını kutlayarak tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni etti.

(Son Güncelleme: 14 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir