Yıldız; İttifakımızı Büyütüyoruz

Yıldız; İttifakımızı Büyütüyoruz

Yıldız; İttifakımızı Büyütüyoruz

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı, parti yönetimine katılım sağlayan yeni arkadaşlarını basına tanıttı. Burada bir konuşma yapan ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız şunları söyledi.

“31 mart 2019 yerel seçimlerinde ‘Gemlik İttifakı’ adıyla çıkmış olduğumuz yolda yanımızda yürümüş, çalışmalarımıza bedenen ve kalben destek vermiş bu arkadaşlarımızı aramızda görmekten son derece memnunuz. Memnuniyetimizi dile getirmek ve samimiyetimizi ortaya koymak adına kendilerini ‘Yönetim Kurulu’ üyeliğine dahil ettiğimiz bu arkadaşlarımızın seçim öncesinde göstermiş oldukları çalışkanlıklarını ve çabalarını bundan sonra da göstereceklerinden kuşkumuz yok. Ak parti’den, CHP’den ve İYİ partiden ayrılarak aramıza katılım sağlayan bu arkadaşlarımıza daha başkalarının da katılım sağlayacağına inanıyor ve bu vesileyle kendilerine tekrar hoş geldiniz diyorum. Çıktığımız bu yolda yüce Allah’ın hem kendilerine hem bizlere yar ve yardımcı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir