Kulüpler Birliğinden Belediyespor Kampına Ziyaret

Kulüpler Birliğinden Belediyespor Kampına Ziyaret

Kulüpler Birliğinden Belediyespor Kampına Ziyaret

Türkiye Şampiyonası İkinci Turu için Balıkesir Ayvalık’ta bulunan Gemlik Belediyespor U-15 takımını Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği kamp yaptıkları otelde ziyaret etti.

Birlik Başkanı Kazım Bulut ve Birlik Yöneticisi Osman Kayaalp tarafından yapılan ziyarette, Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar, Kulüp Antenörleri Bilal Yiğit, Veyiz Koçum ve futbolcularla bir araya gelindi.

Belediyespor’un bu noktada olması ile büyük bir başarı elde ettiğini ifade eden Birlik Başkanı Kazım Bulut; ”Kendi ilçesinden, doğal kaynakları ile mücadele ederek, üç yıldır önemli noktalarda yer alıyor, daha iyi imkanlara sahip olan rakiplerinizi de geride bırakarak Gemlik’e gurur kaynağı oluyorsunuz. Gemlik futbolu adına şans olarak kabul edilecek jenerasyonumuz inanıyoruz ki, profesyonel takımımız olursa, onun iskeleti bu takımdan oluşacaktır. Oynayacağınız müsabakalarda sonuç ne olursa olsun, büyük iş başardığınızı bilin. Burayı hayal eden 15 yaş gruplarından Türkiye genelinde yaklaşık 1200 takım bulunuyor. Bu takımlar arasında şampiyona adına ilk 20’lerde yer almak bile Gemlik adına gurur kaynağıdır” dedi.

 

(Son Güncelleme: 6 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir