Başsavcı Hukuk Fakültesi Kariyer Günlerinde

Başsavcı Hukuk Fakültesi Kariyer Günlerinde

Başsavcı Hukuk Fakültesi Kariyer Günlerinde

Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Yerleşkesinde bulunan Hukuk Fakültesi’nde ders verdi. Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği ve Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi tarafından düzenlenen ”Kariye Günleri” adlı çalışma kapsamında yapılan etkinlikte, yerleşke yönetimi ve Gesyad Başkanı Şükrü Deviren ve yönetimi de yer aldı.

Ülger; Önce Ahlak

Mesleki tecrübelerinden ve öğrencilerin meslek hayatlarında karşılaşabilecekleri durumlardan bahseden Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, ”Ne iş yaparsanız yapın, önceliğiniz ahlak olmalı. Ahlakınız yoksa, mesleğiniz ne olursa olsun hiçsiniz. Bu nedenle kendinizi, vicdanınızı ve ahlakınızı değiştirmeniz lazım. Yarım doktor candan, yarım hoca dinden, yarım hukukçu da insanı özgürlüğünden eder” dedi.

Sinevizyon eşliğinde, meslek günleri ve örnek olaylardan yaptığı sunumla konuşmasına devam eden Başsavcı, Adil ve tarafsız olunması gerektiğine de dikkat çekti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir