GTSO Yönetimi, Emniyet Müdürünü ziyaret ettiler

GTSO Yönetimi, Emniyet Müdürünü ziyaret ettiler

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü nedeniyle Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce’yi makamında ziyaret etti.

Gemlik Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım Başkan Yardımcısı Semih Aşkın ve Abdullah Kavlak, Alaattin  Akcan, Şefik Yılmaz, Fatih Buluk, Hasan Hamaloğlu,  Genel Sekreter Ağah Arda geçtiğimiz günlerde İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek, Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce’yi makamında kutladılar.

Paşa Ağdemir, Polisin vatandaşın canını, malının güvencesi olduğunu belirterek, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çeşitli defalar ilçe Emniyetine araçlar alındığını söyledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kendi binası olmadığı için başka yapılarda görev yaptığını söyleyen ilçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, eski Devlet Hastanesi’nin bahçesinde bulunan Poliklinik binasına Müdürlüğün taşınacağını hatırlatarak, Gemlikli işadamlarından, Ticaret ve Sanayi Odası’ndan destek istedi.

Yeni binada onarım yapılması gerektiğine değinen Müdür Yüce, “Sizlerden de destek bekliyoruz” dedi.

GTSO bütçesinde bugün için destek yapacak bir kaynağın olmadığını söyleyen Paşa Ağdemir, “İşadamlarımızdan destek için sizlere yardımcı olmaya çalışacağız Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası olarak” dedi.

GTSO heyeti Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce ile ilçeyle ilgili  konuşmalar yaptılar.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir