Bıyıklı; Karacaali Eski Günlerine Dönecek

Bıyıklı; Karacaali Eski Günlerine Dönecek

Bıyıklı; Karacaali Eski Günlerine Dönecek

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Karacaali’de halk ile buluştu. Karacaali muhtarı Göksal Noca ve Karacaali sakinlerinin karşıladığı Saadet Partililer köy kahvesinde konuk edildi. Öncelikle Karacaali halkına kendilerini misafir etmelerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür eden Dr. Adnan Bıyıklı konuşmasını şöyle sürdürdü.

‘Sizlerin de malumu üzerine birkaç gün sonra sandığa gideceğiz. Saadet Partisi olarak adaleti, güven ve liyakati üstün tutuyoruz. Bunun göstergesi olarak da meclis üyesi adaylarımızı bu doğrultuda belirledik ve işi hakkı ile yapacak bir kadro oluşturduk. Emin olun ki bu kadroyu sadece seçim zamanında değil her zaman yanınızda göreceksiniz.’ şeklinde konuşan Bıyıklı sözlerinin devamında şunları söyledi.

‘Balık denince akla Karacaali, Karacaali denince akla balıkçı tekneleri gelirdi; fakat bu gün itibariyle baktığımızda balık halinin Bursa’ya taşınması sebebiyle artık burada ne balıkçı tekneleri var ne de ekmeğini balıktan kazananlar var. Mevcut hükümetin belediyesinin yapmış olduğu yanlış projeler neticesinde Karacaali kazanımlarını kaybetmiş ister istemez köyden kente göç yaşanmıştır. Marmara bölgesinde bu kadar uzun kıyı kenar şeridine sahip başka bir ilçe yokken hem Gemlik’in hem de Karacaali’nin kazanımlarını kaybetmesi Gemlik’i yönetenlerin ayıbı olarak onların hanesine yazılmıştır. Saadet Partisi olarak hayata geçireceğimiz projelerimizle bu çarkın tersine dönmesini sağlayacağız. Gemlik ve Orhangazi’yle ortaklaşa yapacağımız arıtma tesisleri ile körfezin kirlenmesine sebep olan atıkların ve kirliliğin önünü keseceğiz. Böylelikle, eskiden olduğu gibi Gemlik’i balıkçılıkta ve balık çeşitliğinde eski günlerine döndüreceğiz. Bunun sonucunda ise bir çok insanımıza aş, iş ve ekmek kapıları açacağız.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir