Sertaslan, “110 bin Gemliklinin belediyesi olacağız”

Sertaslan, “110 bin Gemliklinin belediyesi olacağız”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Ağrılılar Derneğini ziyaret etti. Ziyaretinde ülkenin ayrıştırma politikasından çok çektiğini ve bazı yerlerde vatandaşa hizmetin bile görüşüne bakılarak yapıldığını belirtken vatandaşlara hizmetinde ayrım yapılmadan yapılacağını ifade etti.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Ağrılar Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Sertaslan’a İlçe Başkanı Cemil Acar ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Sertaslan başkan Metin Aslan ve Dernek üyelerinin sıcak karşılamasına teşekkür ederken, Gemlik Belediyesi herkesin belediyesi olacak dedi.

“Bizi ayrıştırmaya çalışanlara karşı birleşiyoruz”

Sertaslan yıllardan beridir ülkede bir ayrımcılık politikası izlendiğinin bunun çok tehlikeli olduğunu ifade ederken, “Yıllardan beridir ülkemizde bir ayrımcılık politikası mevcut biz bunun tehlikeli bir politika olduğunu yıllardan beridir söylüyoruz. Türk devletleri ne zaman ayrışırsa yok oldu. Birleşirse var oldular. Bizleri Türk – Kürt, Alevi – Sunni, Sağcı – Solcu diye ayırdılar. Şimdi de o partili bu partili diye ayırıyorlar. Biz Gemlik’te bu düzeni değiştirecek çoban ateşini yakacağız . Belediye hizmetlerimizi de bu şekilde vatandaşın diline, dinine, ırkına bakmadan yapacağız” dedi.

“Dernekleri bir araya toplayacağız”

Sosyal yaşam merkezini ‘dernekler yerleşkesi’ olarak düşündüklerini belirten Sertaslan, “Sosyal yaşam merkezini derneklere tahsis etmek istiyoruz. Derneklerimizin bir arada durmasını önemsiyoruz. Bir hata yaptığımızda derneklerimizin birleşerek bize dur demesini istiyoruz. Gemlik’te artık Erzurumlunun yöresel oyunu Urfalı’da öğrensin. Bizim çocuklarımız yan yana halay çeksin, horon tepsin istiyoruz. Biz Gemlik’te bu kardeşlik ortamını sağlayarak Gemlik’i yarınlara hazırlayacağız. Gemlik’te hep beraber kardeşçe yaşayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

(Son Güncelleme: 25 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir